TAO pályázat 2013
Friss hírek

2007. február 20. 19:49:00  nyomtatási kép
 

Több tornán is sikeresen szerepeltünk az elmúlt hetekben. Az 1998-ban született korosztály Pécsett vett rész labdarúgó tornán február elején. A hosszú utazás és fárasztó utazás ellenére a gyerekek nagyon jó focit játszottak. A Pécsi MSC, a Komló, a Tolna és a Videoton csapataival kerültünk egy csoportba. A Videoton kivételével valamennyi ellenfelünket legyőzték a gyerekek. A döntőbe jutásért a PVSK csapatával játszottak a gyerekek legjobb négy között. Ezt is sikeresen oldották meg. Sajnos a döntőben kicsit elfáradtunk, hisz a betegséghullám miatt a kisebb korosztályból (1999-ben születettek) kellett gyereket játszatni. Ők még nem elég harciasak idősebb társaikhoz képest. De minden elismerés a teljesítményükért. A Videotontól kaptunk ki megint egy nagyon jó mérkőzésen és szereztünk nagyon értékes 2. helyezést a tornán. A gyerek közül kiemelkedett Murai Gábor, Sály Péter, Németh Ákos és Tóth Dávid teljesítménye. De jól védett Szőke Attila is. A torna legjobb játékosának Sály Pétert választották a szakemberek teljesen megérdemelten.


Az 1996-ban született korosztály Répcelakra volt hivatalos február 10-én. A gyerekek kimagaslóan fociztak és minden mérkőzésüket magabiztosan és fölényesen nagy gólkülönbséggel nyerték meg. A torna gólkirálya Lengyel Bence lett 6 góllal. A torna legjobb játékosa pedig Dedics Alex lett.


Az 1990-es korosztály kiegészülve a Körmendi FC hasonló korú játékosaival Körmend néven nagyon szép 3. helyezést szerzett Bükön február 18-án. Főleg úgy, hogy a csapatban több fiatalabb játékos is helyet kapott. Az 1990-es torna legjobb játékosa Szakály Attila (1992).


A következő napokban a 2000-ben született gyerekek Szombathelyre utaznak február 24-én tornára. Február 25-én az 1998-ban születtetek is Szombathelyen tornáznak. Az 1996-os gyerekek Sárváron fociznak szintén február 25-én. Március 3-án az 1992-ben született gyerekek Lentiben fociznak. Az óvodások pedig Vasváron vesznek részt reméljük sikerrel tornán. Március 10-én szintén Vasváron mérik össze tudásukat az 1996-os gyerekek hasonló korú utánpótlás egyesületek csapataival.

 

Pécsi díjátadó

 

Répcelaki díjazottak