TAO pályázat 2013Kék Sünik ULC

2002. november 27. 14:32:30  nyomtatási kép
Kattintson a képere !
KÉK SÜNIK ULC KÖRMEND

Az egyesületben jelenleg közel 80 gyermek focizik 5 korosztályban. A legfiatalabbak a jelenleg még óvodás 5-6 éves gyerekek. A legidősebbek 1995-ben kezdtek el focizni akkor még óvodásokként, jelenleg ők 13�14 évesek. A város három általános iskolájából és a közel tíz Körmend közeli településről járnak sportolni gyerekek az utánpótlás egyesületbe.

A Kék Sünik Utánpótlás Labdarúgó Club 2000. májusában alakult meg és még ugyanebben az évben bejegyezték hivatalos egyesületként Szombathelyen a Vas Megyei Bíróságon.

Bírósági bejegyzésének száma.
29/2000. Pk/60.62/2000/4.sz.
Az egyesület adószáma:
18890875-1-1-18
Az egyessület bankszámla száma:
OTP Körmend 11747020-20032977
Az egyesület hivatalos színe:
KÉK - FEHÉR - BORDÓ
Az egyesület székhelye, levelezési címe:
9900. Körmend. Kölcsey u. 12.
Tel. fax, e-mail cím:
94/ 594 398 kolcskorm@ngo.hu
Az egyesület elnöke:
Kutasi TiborA legnagyobbak már nagypályán a serdülő bajnokságban kergetik a kabdát az önnáló utánpótlás klub színeiben. A kisebbek tornákon, kupákon vesznek részt az életkori sajátosságuknak és a szakmai elvárosoknak megfelelően. A idősebb korosztály heti három, a kisebbek heti két alkalommal edzenek.
Az egyesületben folytatott szakmai munka eredményeként az óvodások 1996-ban országos második, 2002-ben oszágos harmadik helyést értek el. Az 1991-ben született gyerekek 2001-ben országos negyedik, 2002-ben országos ötödik helyezést értek el az országos terembajnokságon. A nagyon tehetséges 1994/95 ben született gyerekek is több hazai és nemzetközi labdarúgó tornát nyertek az elmúlt időszakban. Ugyanez elmondható az 1990- ben született gyerekekre is.

Nagyon gazdag a klub külföldi kapcsolatrendszere. Több éves az ausztriai Gnas és Unterlamm városkájában működő utánpótlás labdarúgó egyesületekkel kialakított mind szakmailag, mind anyagilag gyümölcsöző kapcsolat. Minden évben több tornán, közös rendezvényen találkozunk velük. Úgyanilyen kíváló kapcsolatunk van a szlovéniai NK NAFTA Lendva korosztályos csapataival is. A szlovákiai Dunaszerdahely / DAC/ gyerekfocistával szinte baráti és családias a kapcsolatunk. A több közös szervezésű tornák mellett a nyári szakmai edzőtáborozásainkat is itt rendezzük meg a gyerekeknek kíváló feltételek mellett.
A hazai labdarúgással foglalkozó egyesületek közül nagyon jó a kapcsolatunk a szombathelyi LURKÓ UFC- vel, a sárvári utánpótlás csapatokkal, a ZTE-E.ON labdarúgó csapataival. a budapesti GOLDBALL� 94 FC csapataival

A gyerekek az egyesület tagjai is egyben. A gyerekeken kívül többmint száz felnőtt pártolói tagja is van az egyesületnek. A gyerekek jelképes tagdíjat fizetnek ( 50 Ft/ hó). A felnőttek az egyesület által meghatározott havi tagdíjjal ( 500 Ft/hó) támogatják a gyerekek sportolását. Természetesen a tagdíjak nem fedezik a gyerekek versenyeztetését és egyéb tevékenységeit. Az egyesület működédéséhez körmendi cégek, vállalatok egyéb vállalkozók nyújtanak anyagi támogatást.

Az egyesület bázis intézményei:

SCHIFO KFT.
KÖRMEND

WORLD PROTEINS
VÁMSZABADTERÜLET KFT.
KÖRMEND

KÖLCSEY UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA
és
ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY
KÖRMEND

TRANSZKAVICS BÁNYÁSZATI KFT.
KÖRMEND

KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATAAz utánpótlás egyesületben focizó gyerekek nevében köszönjük minden eddigi támogatónknak a segítségét. A bemutatkozó sorok után, akik úgy gondolják, hogy támogatásra alkalmasnak találják gyermek utánpótlás egyesületünket, kérjük jelezzék ezt postacímünkön vagy a telefonszámunkon.

Kék Sünik ULC
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
Tel./fax: 94-594-398
E-mail: kolcskorm@ngo.hu


A csapatokról, azok tagjairól fotók a képgalériában