TAO pályázat 2013
Újabb kimagasló siker gyermeklabdarúgásban

2006. február 09. 19:37:33  nyomtatási kép
Kiemelkedõ eredményt értek el a Kék Sünik ULC-re épülõ Kölcsey Utcai általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény labdarúgói. A Magyar Diáksport Szövetség kiírásában megrendezett teremlabdarúgó diákolimpiai sorozatban Vasváron megyei bajnokságot nyertek február 7-én, kedden. A IV. korcsoportos (1991-ben született) fiú labdarúgó csapat veretlenül lett a megye legjobbja. Így õk képviselhetik megyénket az országos döntõn, amit Budapesten rendeznek meg 2006. február 25-26-án.

A csapat a megyei döntõben a csoportselejtezõkbõl kapott gól nélkül jutott a fináléba. Ott aztán elõször a sárvári Nádasdy iskola csapatával döntetlent játszottak egy igen színvonalas izgalmas mérkõzésen, majd pazar, fegyelmezett és látványos játékkal fektették két vállra az elmúlt év országos második helyezést szerzõ csapatát a celldömölki Eötvös iskolát.

A csapatban kiemelkedõ teljesítményt nyújtott Szakály Attila, Pránder József, Horváth Dávid, Nagy Patrik és Sipos Bálint. De a többiekre sem lehet panasz, hisz mindenki a tudása legjavát nyújtotta a megyei döntõn. Igazi csapatként érték el a sikert, maximálisan betartva minden edzõi utasítást. A jelenlévõ szakemberek szerint is teljesen megérdemelten, a legjobb csapat nyerte meg a megyei döntõt.


A csapat eredményei megyei döntõben:


Selejtezõ:

Kölcsey - Balogh Ált. Iskola ( Kõszeg) 2:0
Kölcsey - Gayer Ált. Iskola ( Celldömölk) 4:0
Kölcsey - Neumann Ált. Iskola ( Szombathely ) 2:0


Döntõ:

Kölcsey - Nádasdy Ált. Iskola (Sárvár ) 3:3
Kölcsey - Eötvös Ált. Iskola (Celldömölk ) 4:1


A csapat tagjai:
Szakály Attila, Szakály Dávid, Nagy Patrik,
Vilics Bálint, Kárnics Franciska, Sipos Bálint,
Pránder József, Makai, István, Gampel Martin,
Horváth Dávid, Bödõ Richárd.A csapat edzõje: Kutasi Tibor