TAO pályázat 2013
Kék Sünik sikerei

2006. december 18. 19:48:47  nyomtatási kép
KÉK SÜNIK ULC "TORNÁDÓ" A KOROSZTÁLYOS LABDARÚGÓ TORNÁKON

Kattintson a képere !

Elindultak a téli teremlabdarúgó tornák a labdarúgó utánpótlásban. Ezeken a hazai és nemzetközi tornákon kiválóan szerepeltek a korosztályos Kék Sünik ULC csapatai. Novemberben a hazai rendezésû nemzetközi tornákon az 1996-ban született gyerekek elsõk lettek. Szintén a dobogó legfelsõ fokára léphetett az 1992-ben született gyerekek csapata is. A hazai tornán még 2. helyezést szerzett az 1998-ban született gyerekek csapata. De õk sem maradtak adósak késõbb, hiszen a szlovéniai Lendván viszont veretlenül nyertek tornát szlovén, horvát csapatok elõtt nagyon jó játékkal. Fölényes játékkal aztán itthon is megnyerték a Somogyi kupát is. A legkisebb korosztály is pörgött (1999-ben született gyerekek) az ausztriai Gnasban balszerencsésen lettek másodikak, majd Lentiben szintén a dobogó második fokára állhattak fel jó játékkal. Az 1996-ban született gyerekek a hazai rendezésû torna mellett megnyerték a Somogyi kupát, majd az ausztriai Gnasban 3. helyezést szereztek. A legidõsebbek (1992-ben született gyerekek) Szlovéniában magabiztos játékkal nyertek egy nagyon erõs mezõnyt felvonultató tornát. Az ausztriai Gnasban a döntõben maradtak csak alul ellenfelükkel szemben, így a nagyon értékes 2. helyet szerezték meg. Az év hátralévõ felében még Sárváron szerepel szinte minden korosztály, reméljük további érmeket, kupákat és sikereket begyûjtve.

Az egyes korosztályokban sok jó teljesítményt nyújtottak a gyerekek. Kiemelkedik az 1999-ben született csapatból Gelányi József, Németh Gergõ és Péter Ábrahám játéka.
Az 1998-as korosztályból Murai Gábor, Szõke Attila, Németh Ákos, Sály Péter és Tóth Dávid nyújtott átlagon felüli teljesítményt. Az 1996-ban születetteknél Lengyel Bence, Papp Adrián, Dedics Alex, Németh Kristóf és Törõ Tamás is kiváló játékkal rukkolt elõ.
Az 1992-es korosztályban Szakály Attila nyújtott nagyon jó teljesítményt.

Kattintson a képere !

Kattintson a képere !

Kattintson a képere !