TAO pályázat 2013Eredmények , programok, 3. hely Celldömölkön

2007. április 02. 10:12:59  nyomtatási kép

Feszített tempóban a korosztályos csapatok

 

Minden korosztály "pörög" az utánpótlás egyesületben. A Kölyök bajnokságban az 1997-es korosztály tartja a celldömölki forduló után is a második helyét a bajnokságban. A gyerekek Csorna csapatát 2:1-re, Celldömölk együttesét szintén 2:1-re verték meg. Sajnos a szombathelyi Lurkótól vereséget szenvedtek. A vereség ellenére a két győzelem továbbra is a második helyen tartja a társaságot.

Az U-12-es korosztály a harmadik helyen végzett   a Celldömölkön rendezett tornán. A gyerekek a döntőbe jutásért játszott mérkőzésen döntetlent játszottak a hazai együttessel, majd a büntetőkkel kikaptak . Így a harmadik helyért játszhattak csak. Itt Lengyel Bence és Dedics Alex góljaival 2:1-re nyertek és megszerezték a 3. helyet. ( A képen az éremátadás látható.)

A héten szerdán(04. 04. ) aztán ez a korosztály is elkezdi( U-12) is  a bajnoki küzdelmeket. A csapat itthon fogadja a Sárvár együttesét nagy pályán. A bajnokságban vezető Kék Sünik ULC összel nyert Sárváron. Hazai pályán is csak ez lehet a cél. A mérkőzés 16 órakor kezdődik a labdarúgópályán.

Csütörtökön a tavaszi szünet első napján az U-13-as korosztály (1994-95-ben születtek) Szombathelyen a Király Sportcentrumban vesz részt tornán. Szintén csütörtökön a körmendi labdarúgópályán a Nemzeti Utánpótlás Intézet (NUPI) égisze alatt rendez a Kék Sünik ULC korosztályos tornákat az óvodásoktól az 1996-ban született gyerekekkel bezárólag. Ez a rendezvény reggel 9 órakor kezdődik.