TAO pályázat 2013Újabb sikerek

2007. április 07. 10:36:28  nyomtatási kép

Kék Sünik ULC sikerek sorozatban

Tovább robog a Kék Sünik ULC expressz is. Az U-13-as korosztály bajnoki mérkőzésen 3:1 (2:0) arányban verte a Sárvár csapatát hazai pályán. A nagypályás bajnoki mérkőzésen a gólokat Lengyel Bence és Francz Dominik (2) lőtték. A mérkőzést viharos erejű szélben játszotta a két csapat. Az első félidőben a hazaiak hátszélben játszottak és mégis a vendégcsapat játszott jobban. A második félidőben aztán már jobban alkalmazkodott a csapat a körülményekhez és magabiztosan nyert. A mérkőzésen  Lengyel Bence, Dedics Alex, Hegedűs Martin, Balogh Bence és Francz Dominik játszott kimelkedően. A győzelemmel a csapat megerősítette első helyét a bajnokságban.

 

 

 

 

 

 

Az U-11-es korosztály április 6-án Celldömölkön szerepelt tornán, ahol a dobogó legfelső fokára állhatott a társaság. A döntőbe jutásig magabiztosan menetelt a csapat. A Celldömölk ULC gárdáját 6:1-re, a Lurkó Szombathely gárdáját 3:1-re verték meg. Míg a Hévíz csapatával döntetlent játszottak. Így csoportgyőztesek lettek. A döntőbe jutásért 2:0-ra verték az Ajka csapatát. A döntőben aztán újra a Hévíz gárdájával kerültek szembe és újra gólnélküli döntetlent játszottak. A büntetőknél aztán jobban koncentráltak és Németh Ákos mindent eldöntő hetesével megnyerték teljesen megérdemelten a kupát.. A torna legjobb kapusának Tóth Benjamint választották a szakemberek.
A Vasi Diáknapok rendezvényén az U-13-as korosztály is dobogóra állhatott Szombathelyen a Király Sportcentrumban. A gyerekek veretlenül lettek harmadikok rosszabb gólkülönbséggel.