TAO pályázat 2013Bravúros bajnoki kezdet a serdülő bajnokságban

2007. április 16. 11:40:14  nyomtatási kép

Nagyszerű bravúros győzelem Rábatótfaluban

Pazar játékkal nyerte első tavaszi bajnoki mérkőzését a Kék Sünik ULC serdülő csapata. A Rábatótfaluban szereplő társaság magabiztos játékkal verte egyik legnagyobb ellenfelét szombaton. A csapat a

 Nagy Patrik- Pránder József-Gampel Martin-Francz Dominik- Szakály Gyula-Sály Károly-Varga Gábor- Bödő Richárd-Pesti Gábor -Fenyvesi Miklós (Horváth Dávid)-Vilics Bálint (Szakály Dávid)

felállásban lépett pályára a mérkőzésen. A télen a Haladásba távozott Szakály Attila nélkül focizó körmendiek nagyszerű első félidőt produkáltak. Pesti Gábor "álom" góljával és Varga Gábor pazar találatával már 2:0-ra vezettek az első játékrészben. Később Nagy Patrik szerencsétlen és elkerülhető gólt kapott. Ekkor szorosabb lett a mérkőzés. De Fenyvesi Miklós szabadrúgásból elért gólja végleg eldöntötte a találkozó sorsát. A csapatban mindenki jó teljesítményt nyújtott, de kiemelkedett Varga Gábor, Sály Károly, Fenyvesi Miklós, Pesti Gábor, Pránder József és Bödő Richárd teljesítménye. A győzelemmel a csapat a bajnokság aranyérmes esélyesévé lépett elő. ( A képeken a fehérben játszó Kék Sünisek küzdenek az ellenféllel. További képek a képgalériában.)

 

 

 

 

 

 

Sikeres szereplés a Kölyök bajnokságban is

Az U-8-as (1999-es születésüek) korosztály a Kapuvár melletti Vitnyéden lépett pályára a Kölyök Bajnokságban. A tornarendszerű bajnokságban a csapat a Mosonmagyaróvár csapatát Kártyás Sebestyén és Németh Gergő (2) góljaival 3:0-ra verték. A szombathelyi LURKÓ és a kapuvári Nebuló csapatával pedig 1:1-es döntetlent játszottak. Itt a gólokat  Németh Gergő szerezte mind a két találkozón. A csapatból kiemelkedett Vargovics Tamás, Földesi Tamás, Péter Ábrahám, Németh Gergő és Veszprémi Bence játéka. A csapat a győzelemmel és a két döntetlennel tartja a 2. helyét a bajnokságban. ( A képeken pirosban a Kék Sünisek.További képek a képgalériában.)