TAO pályázat 2013Indulnak a diákolimpiai megyei döntők

2007. április 19. 09:42:58  nyomtatási kép

Minden korosztály a pályákon a hétvégén

 

Indulnak a diákolimpiai megyei döntők. Az 1992-es születésű gyerekek(U-15) Bükön lépnek pályára április 20-án pénteken. A hat csapatos döntőben nem esélytelen a társaság, ha mindenki a tudásának legjavát nyújtja. A megyei győztes az országos döntőbe jut egyenes ágon, míg a második helyezett  regiónális selejtezőt játszhat és onnan még az országos döntőbe verekedheti magát.

Az U-13-as korosztály (1994-95) pénteken délután a HÖR csarnokban lép parkettre, ahol szintén hat csapat vív majd harcot az elsőségért. A gyerekek 15. 30-kor kezdenek játszani.

Április 22-én vasárnap délelött a NUPI -program keretében a harmadik kiválasztó tornára kerül sor szintén Körmenden a labdarúgópályán. Ezen a napon újra pályára lép az óvodás, az U-8 és az U-9-es korosztály is. Reméljük megint sok gyerek és érdeklödő látogat majd ki a pályára. A program 9 órakor kezdődik.

Az elmúlt hétvégén bravúros győzelmet szerző Kék Sünik ULC serdülő csapata névadó szponzorral gyarapodott a héten. A most megépült molnaszecsődi AVIA benzin és gázkút adta nevét a csapatnak. Egyben a szerelésre is felkerült a vállalkozás neve. A serdülő csapat így a KÉK SÜNIK ULC-AVIA néven szerepel a továbbiakban a megyei bajnokságban.