TAO pályázat 2013Nagyüzem a hétvégén a Kék Sünik ULC-nél

2007. április 24. 09:25:51  nyomtatási kép

Bajnoki és tornamérkőzések

Teljes üzem lesz a hétvégén  az utánpótlás egyesületnél. Szerdán még diákolimpiai selejtezőn játszik az U-12-es (1994-95) korosztály Egyházasrádócon, ahol csak a megyei döntőbe jutás lehet a cél.  Erre minden esélye meg van a társaságnak. A diákolimpiai selejtező jó felkészülés lesz a pénteki bajnoki fordulóra. A csapat Szombathelyen játszik a Lurkó ellen 17 órakor. Ha nyerne idegenben a csapat, akkor nagyon közel kerül a bajnoki elsőséghez.

Szintén ugyanez mondható el a Kék Sünik ULC-AVIA serdülő csapatára is, akik szombaton 10 órai kezdettel a Vasvár csapatát fogadják hazai pályán. Összel 3:0-ra nyert a csapat Vasváron. Most is ez a cél, hisz a győzelemmel elérhető közelségbe kerül a bajnoki cím.

Az U-8-as korosztály (1999) szintén szombaton  Szombathelyen lép pályára a Kölyök bajnokságban. Reméljük folytatják eddigi jó teljesítményüket és az élmezőnyben maradnak továbbra is.

Az U-9-es (1998) korosztály Celldömölkre utazik vasárnap, ahol nagyon erős mezőnyben próbál meg jó eredményt elérni. A csoportban a Rába ETO-val, a szombathelyi Lurkóval és az Ajkával vannak egy csoportban. Itt is reménykedünk egy jó helytállásban.