TAO pályázat 2013Bajnoki és kupa eredmények

2007. május 02. 09:27:20  nyomtatási kép

Döntetlen a serdülő rangadón

A serdülő bajnokság rangadóján a Kék Sünik ULC-AVIA csapata 3:3 arányú döntetlent ért el a zömével ifi csapattal érkező Vasvár csapatával. A félidőben Vilics Bálint és Fenyvesi Miklós találatával már 2:0-ra vezető hazaiak elhitték, hogy már megnyerték a mérkőzést és a második félidőben visszavettek az iramból. Ez megbosszulta magát és kiegyenlített a vendégcsapat. Sály Károly 11-esből újra megszerezte a vezetést, de a végén egy talált góllal a Vasvár kiharcolta a döntetlent. A csapatból kiemelkedett Sály Károly és Fenyvesi Miklós játéka, de az első félidőben Vilics Bálint is kiemelkedőt nyújtott. A döntetlennel a hazaiak jártak jobban, hisz egy meccsel kevesebbet játszva is ott vannak a nyomában a listavezető Vasvárnak. A mérkőzést Elek Tibor (Rüstü) vezette kiemelkedően, hiba nélkül.

Az U-13-as (1994-95) korosztály Szombathelyen lépett pályára Kölyök Liga bajnoki mérkőzésen. A csapat Francz Dominik (2), Hegedűs Martin, Lengyel Bence és Németh Áron találatával 5:4 arányban nyert. Így továbbra is veretlenül vezeti a bajnokságot. A következő fordulóban Győrben lépnek pályára a Győri Dózsa vendégeként.

Az U-9-es korosztály (1998-ban születettek) Celldömölkön vettek részt tornán, ahol a dicséretre méltó 5. helyezést érték el. A csapat betegségek miatt tartalékosan tudott csak elutazni a kupára, hiszen többen is betegség miatt hiányoztak. A nehéz csoportból csak rosszabb gólkülönbséggel nem tudtak tovább menni a legjobb négy közé. Az Ajkát 2:0-ra verték, a Lurkó ellen 0:0-at játszottak, a Rába ETO-tól kikaptak 1:0-ra. Az 5-6. helyért a Csornát 1:0-ra, a Tapolcai Sasokat büntetőkkel verték meg 1:1 után. A későbbi győztes Rába ETO megérdemelten nyerte meg a tornát a szombathelyi Lurkó előtt. Mindkét csapat a Kék Sünik ULC csoportjából jutott tovább.

Az 1999-es gyerekek (U-8) Szombathelyen léptek pályára a Kölyök Liga bajnoki sorozat újabb fordulójában. A gyerekek nagyon jól játszottak és a Mosonmagyaróvár gárdáját 6:1-re, a Lurkó Szombathely csapatát 2:0-ra verte csapat. A Kapuvár Nebuló csapatával pedig 1:1-es döntetlen játszottak. Ezzel azt a forduló megnyerték a kicsik. A gólokat Németh Gergő(4), Vargovics Tamás, Háder Adrián (2), Veszprémi Bence és Szakasics Balázs szerezte a három meccs alatt. Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott, de Gelányi József, Dávid Nataniel, Németh Gergő alán valamivel kiemelkedett a csapatból.Az alábbi képeken a Kék Sünik ULC támad piros mezben.