TAO pályázat 2013Diákolimpiai megyei és országos elődöntők

2007. május 07. 12:05:42  nyomtatási kép

Balszerencsés harmadik hely Szombathelyen

 

Balszerencsés 3. helyet szerzett az 1999-ben született /U-8/ korosztály Szombathelyen. Az első mérkőzésen 1 gólos vereséget szenvedtek a Vasi Futball Akadémia csapatától. Utánna hiaba játszottak jól és nyerték meg mérkőzéseiket, a keresztbe verésekeből rosszul jöttek ki. Így az értékes 3. helyen végeztek. Kis szerencsével fényesebb lehetett volna az érem. A csapatból kiemelkedett Veszprémi Bence (3 gól), Németh Gergő (2 gól) valamint Dávid Nataniel játéka.

Ezen a héten is nagy csaták várnak a Kék Sünik ULC korosztályos csapataira. Az 1992-es korosztály Vépen országos diálkolimpiai elődöntőt játszik . A résztvévő négy csapatból az első jut az országos döntőbe.

Az U-11-es korosztály (1996) Körmenden játszik diákolimpiai megyei döntőt május 11-én pénteken reggel 9 órától a labdarúgó pályán. A csapat esélyese a megyei döntőnek, ahol  az első helyezett utazik az országos döntőre.

Ugyanez a korosztály május 13-án Celldömölkön lép pályára egy 8 csapatos torna keretében. A minimális elvárás a dobogóra kerülés.

A serdülő csapat Nádasdon szerepel bajnoki mérkőzésen szintén vasárnap 10 órai kezdettel. Csak a győzelem elfogadható eredmény a csapattól.