TAO pályázat 2013Bajnoki és torna győzelmek

2007. május 14. 11:14:24  nyomtatási kép

Diákolimpia országos elődöntő 4. hely

A IV. korcsoportos (1992) csapat az országos diákolimpiai elődöntőn a balszerencsés 4. helyet szerezte meg Vépen. Az elődöntőben a Keszthely csapatával 2:2-es döntetlent játszottak és büntető rúgásokkal nem jutottak a döntőbe. A harmadik helyért a hitehagyott társaság Pápától kapott ki. De az országos 32-be jutás is nagyon szép teljesítmény a csapattól.

A II. korcsoportos csapat (U-11) a diákolimpiai megyei döntőn a negyedik helyet szerezte meg. Ettől a csapattól többet várt a szakvezetés. Sajnos a hazai rendezésű döntő bénítólag hatott a gyerekekre.

Nagyon fontos bajnoki győzelmet szerzett a serdülő csapat. A Nádasdon pályára lépő alakulat 1:0-ás félidő után magabiztos 6:1 -es győzelmet aratott. A találkozó góljait Pesti Gábor(2), Fenyvesi Miklós(2) és Sály Károly (2) szerezték. Ezzel a győzelemmel továbbra is vezeti a tabellát  csapat.

Az U-12-es korosztály celldömölkön lépett pályára. A nyolc csapatos tornát kapott gól nélkül veretlenül nyerték meg. A csoport meccseken Vasvárt, Celldömölköt és a Lurkót is 1:0-ra verték. Az elődöntőben a Tapolca csapatát 2:0-ra gyűrték le. A döntőben a celldömölki csapatot verték szintén 2:0 arányban. A torna legjobb kapusa Tóth Benjamin, a legjobb játékos pedig Horváth Alfréd lett.