TAO pályázat 2013Felemás hétvége

2007. május 21. 12:32:09  nyomtatási kép

Vereség Szentgotthárdon

Szinvonalas mérkőzésen szenvedett vereséget 2:1 arányban a Kék Sünik ULC-AVIA labdarúgó csapata serdülő bajnoki mérkőzésen Szentgotthárdon. A rangadón még 1:0 arányban Varga Gábor góljával a körmendiek vezettek, de  vitatható gólokkal kikapott a csapat. Nem játszottak jól a gyerekek, de kűzdöttek nagyon. A mérkőzésen sajnos többen gyengébben játszottak a tudásukhoz mérten.  Kiemelkedett viszont Nagy Patrik, Francz Dominik, Gampel Martin játéka. Ez sajnos kevés volt a győzelemhez. Így újra nyílt letta bajnokság.

A 7-8. osztályos (U-15)  gyerekek Nádasdon (iskolai torna) viszont tornagyőzelmet szereztek veretlenül. Nehezen lendültek játékba, de a végén már jól játszva nyerték meg az elmúlt évhez hasonlóan újra a tornát. Szakály Attila lett a torna legjobb játékosa.

Az U-8-as korosztály (1999)Lentiben szerepelt egy nagyszabású tornán. A gyerekek a csoportjukat megnyerték, majd a döntőbe jutásért egy balszerencsés mérkőzésen kikaptak a későbbi győztes Nagyatád együttesétől. A harmadik helyért pedig büntetőkkel vesztettek, így a nagyon értékes 4. helyet szerezték meg. A csapatból kiemelkedett Veszprémi Bence, Németh Gergő, Gelányi József és Dávid Nataniel játéka.