TAO pályázat 2013Fontos bajnoki győzelem, ausztriai tornák hétvégén

2007. május 25. 12:17:25  nyomtatási kép

Két vállon a körmendi serdülő csapat

Újabb rangadóra került sor a serdülő bajnoki véghajrában. A hétközben megrendezett fordulóban a Kék Sünik ULC-AVIA csapat 4:3 arányban szoros  és izgalmas mérkőzésen nyerte a hazai rangadót. Így továbbra is harcban áll a bajnoki címért. A Körmendi FC-Boldizsár Trans serdülő csapata nagyon jól játszott és végig partiban volt a kékekkel. A gólokat Pesti Gábor( 2), Vilics Bálint (2) szerezték a Kék Süniknél. Míg a vendégeknél Berbás Benjamin kétszer, Takács Ádám egyszer volt eredményes. A színvonalas mérkőzésre kilátogató szülők és  érdeklödők nagy csatát és izgalmas, jó  és gólokban gazdag gyereklabdarúgást láthattak. A Kék Sünik ULC-ben kiemelkedett Sály Károly, Pesti Gábor és Bödő Richárd játéka. A másik körmendi csapatban Berbás Benjamin és Takács Máté jatszott kiemelkedően.

A hétvégén több korosztály is az ausztriai Unterlammban szerepel nemzetközi tornán. Az évek óta Pünkösd hétfőn megrendezésre kerülő tornán az 1995-ben és az 1997-ben született gyerekek vesznek részt. Elvárás , hogy a nemzetközi tornán mind a két korosztály a dobogón végezzen.

Az 1995-ös (U-12) korosztálynak kedden délután még Csornán is pályára kell lépnie a Kölyök Liga bajnoki küzdelmeiben. Reméljük a csornai kirándulás után is megtartja veretlenségét a bajnokságban a társaság.