TAO pályázat 2013Dobogós helyezések Ausztriában

2007. május 30. 09:09:45  nyomtatási kép

Három körmedni a megye válogatottban

 Az ausztriai Unterlammban játszott két korosztály az elmúlt hétvégén. Az 1997-ben született gyerekek /U-11/ a harmadik helyet szerezte meg nagy csatában és még nagyobb melegben. A csapatból kiemelkedett Murai Gábor, Tutkovics Máté és Tóth Benjamin játéka. 

Az U-13-as korosztály /1994/ a dobogó második fokára léphetett fel. A társaság sokáig harcban volt az aranyéremért, de a végjátékban alul maradt. A csapatból kiemelkedett Németh Áron, Hegedűs Martin, Kis-Nemes Máté és Szakály Dávid teljesítménye. Szakály Dávid a torna legjobb kapusa címet is elnyerte.

 

 

 

 

 

 

Az U-18-as/1990/ megyeválogatott  Németországba utazik május 31-én. Vas megyének a Neckar-Odenwald járással van /Mosbach város/ több éves nagyon jó kapcsolata. A mostani Vas megyei sportküldöttség több sportágban is összeméri erejét a németekkel. A vívókon és a súlyemelőkön kívül a labdarúgók is pályára lépnek szombaton Szászországban. A megyeválogatottban három körmendi fiatal is helyet kapott. Varga Gábor a Kék Sünik ULC labdarúgója, Kis-Nemes Milán szintén a Kék Sünik ULC labdarúgója volt, de jelenleg a Körmendi FC-Boldizsár Trans ifjúsági csapatában kergeti a labdát. Kurucz Ádám a Körmendi FC-Boldizsár Trans saját nevelésű fiatalja, aki szintén az ifjúsági csapatot erősíti. A gyerekek edzője Kutasi Tibor, aki abban a megtiszteltésben részesült, hogy a megyeválogatott edzője is lett. Nagy elismerése ez a körmendi labdarúgásnak, utánpótlás nevelésnek.