TAO pályázat 2013Két torna győzelem Ausztiában

2007. június 25. 09:00:35  nyomtatási kép

Külföldi kupagyőzelmek, edzőtábozás

Az ausztriai Németújváron (Güssing)szerepelt két korosztály is a hétvégén. Az U-8-as (1998) korosztály minden mérkőzését megnyerve lett első helyezett. A nagy melegben szinte mindenki a tudása legjavát nyújtva, magabiztos játékot produkált. A tornagyőzelemhez kétség sem fért.

Az U-13-as (1994) csapat látva a kisebbek teljesítményét, úgy múlta felül, hogy még gólt sem kaptak a tornán. Egy döntetlennel és négy győzelemmel lettek az elsők a "szomszédoknál" rendezett nagyszabású tornán.

A szlovéniai Verzejben vasárnap szerepelt három korosztály is.( U-8, U-10, U-12) Ott szintén a z 1998-ban született gyerekek végeztek a legjobb helyen. A 16 csapatos mezőnyben a négy közé jutottak. Sajnos a dobogóra már nem sikerült felállni. De telsejítményükhöz csak gratulálni lehet. A másik két korosztály is a 8 közé jutott. Ott azonban már elvéreztek a négyközé jutásért az egyenes kieséses rendszerben. Játékukra nem lehetett panasz a nagyon erős tornán.

A nyár további programja az egyesületnél a celldömölki edzőtáborozás lesz. Június 26-30-ig, többmint harminc gyerek vesz részt rajta. Az edzéseken kívül két korosztály részt vesz a Vulkán-Kupa küzdelmeiben. Illetve edzések és természetesen strandolás, kikapcsolodás lesz a fő program az öt napban.

Ezután leáll az egyesület  és mindenki nyaralni és pihenni megy. Az első edzés illetve találkozás augusztus 6-án lesz. Akkor kezdi el minden korosztály a felkészülést az új idényre.