TAO pályázat 2013Kisbuszt vásárol a Kék Sünik ULC

2007. augusztus 21. 18:52:57  nyomtatási kép

Nagy beruházás az egyesületnél

Az egyesületben focizó közel száz gyerek versenyeztetése egyre nagyobb gondokat, feladatokat okoz az utánpótlás egyesületnek. Ezért az egyesület vezetősége és a szülők úgy döntöttek, hogy a nyár végén mindenképpen vásárolnak egy kisbuszt az egyesületnek, még mielőtt elindul a labdarúgó szezon az utánpótlásnak is.

Hosszas tárgyalások és egyeztetések, megbeszélések után az egyesület vezetősége elindította egy Opel Vivaro tipusú kisbusz beszerzését. Természetesn új kisbuszt nem tud vásárolni a kis egyesület, hiszen ekkora tőkéje nincsen, de egy jó állapotban lévő 4 éves gépjármű beszerzésére van lehetőség. A vásárlás hitelre történik.

Nagyon nagy segítség lesz a további versenyekre, kupákra, bajnoki mérkőzésekre utaztatásnál a kisbusz. Az elmúlt években, időszakban volt, amikor 4 korosztály utazott egyidőben négy különböző helyszínre tornákra. A szülők segítsége nélkül ez lehetetlen lett volna. Még így is sokszor gondot okozott ennyi gyerek elutaztatása versenyekre. Most ez a beruházás sokat segít majd az egyesület ilyen  gondjain.

A vásárlásnál nagy erőket kell megmozgatnia az egyesületnek, hogy anyagilag bírja majd a további versenyeztetéseket és egyéb kiadásokkal járó egyéb feladatokat. ( játékengedélyek, sportorvosik, nevezési díjak, stb) Ezért a szülők segítségével az egyesület vezetősége megkereste , és a továbbiak megkeresi azokat a vállalkozókat, cégeket, magánszemélyeket, akik valamilyen formában a lehetőségeikhez mérten tudják segíteni az egyesületet céljuk megvalósításában.

Az egyesületben focizó  gyerekek nevében arra kérünk mindenkit, aki tud segíteni a Kék Sünik ULC-nek a kisbusz beszerzésében tegye meg. Minden segítséget elfogadunk. Nincs olyan kis összeg, ami ne segítene most. Érdeklődni, jelentkezni a 06 30 9 023 204 vagy a 06 20 661 37 27 -es telefonon lehet. Segítségüket köszönjük!