TAO pályázat 2013


Kölyök Liga siker

2007. október 16. 12:06:18  nyomtatási kép

Bajnokik, diákolimpiai selejtezők futószalagon

Az U-8- as (2000) korosztály Szombathelyen lépett pályára a Kölyök Liga sorozatban. A gyerekek nagyon jó eredménnyel,  2 győzelemmel és egy döntetlennel hozták a fordulót. Így ebbena fordulóban elsők lettek. A szombathelyi Lurkót 1:0-ra, az Ajkát 2:1-re vertzék. A Szentgotthárddal pedig gólnélküli döntetlent játszottak. A csapatból kiemelkedett Vargovics Tamás, Szakasics Balázs és Velekei Bence teljesítménye, de többiek is jól fociztak.

A serdülő bajnokság következő fordulójában a szombati munkanap miatt szerdán játszik az Egyházasrádóc csapatával a Kék Sünik ULC-AVIA  Egyházasrádócon. Mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Az U-13-as bajnokságban a Celldömölk látogat csütörtökön Körmendre. Nagy rangadóra van kilátás, hisz mind a két gárda veretlen még a bajnokságban. A mérkőzés 16 órakor kezdődik a labadarúgó pályán.

A diákolimpiai csatározások is elindulnak kedden. A IV. korcsoportosok(7-8.osztály) a Somogyi iskolával játszanak 14. 30-as kezdéssel a labdarúgópályán. Pénteken pedig Őriszentpéterre utaznak focizni. A II. korcsoportosok (3-4. osztály) csütörtökön kezdenek szintén a Somogyi iskolával 14 órás kezdettel.

A Kölyök Liga U-10 -es (1998) korosztály vasárnap Szombathelyen lép pályára 10 órás kezdéssel a Lurkó pályán.

MINDEN KOROSZTÁLYNAK SOK SIKERT KÍVÁNUNK!