TAO pályázat 2013Jól szerepeltek az óvodások Vasváron

2007. december 17. 13:53:13  nyomtatási kép

A tél tudta csak legyőzni az egyik korosztályt

A hétvégén a legfényesebb érmet  a legkisebb korosztály, az óvodások(U-7) hozták. Szép sikert Vasváron érték el szombat délelőtt. A sok hiányzás miatt foghíjas csapat a nagyon értékes 2. helyezést szerezte meg az ovis tornán. A csapat tagjai Gelányi Panna (Lújzi), Vargovics Bence("Uccaiharcos"), Bándoli Kristóf (Krisztoforó), Péter Tibor (Tibsó), Varga Bálint (Valentin), Dihen Máté (Törpe).

Gratulálunk a szép helyezéshez és az éremhez!

(További fotók a képtárban.)

 

 

 

 

 

Szintén dobogón végzett az 1995-ös korosztály (U-13) Sárváron a Nádasdy Kupán. A dobogó harmadik fokára léphetett fel a csapat. Vereséget csak a házigazdától szenvedtek . Sajnos még egy döntetlen is becsúszott. Ennek ellenére nagyon szépen teljesítettek a gyerekek. Gratulálunk nekik is!

 

 

 

 

 

A szlovéniai Lendván szerepelt két korosztály is. Az 1999-ben született gyerekek (U-9) fáradtan fociztak ezen a napon, így elmaradt a jó helyezés. Csak 6. helyen végeztek. Igaz Veszprémi Bence (Golyó) gólkirály lett 6 rúgott góljával a tornán. Az 1997-ben  (U-11) született korosztály is kezd magára találni és az értékes 4. helyezést szerezte meg itt.

Sajnos a mostoha időjárás másnap vasárnap délelőtt legyőzte az 1997-ben született gyerekek (U-11) csapatát. A rossz időjárás és a veszélyes utak miatt úgy döntött az egyesület vezetősége, hogy nem utaznak el Sárvárra a Nádasdy tornára. Ezt a rendezők is megértették. Köszönet érte!

Az 1993-ban (U-15) született gyerekek először csütörtökön nagyon jó játékkal bejutottak a futsal diákolimpia megyei döntőjébe, amit Celldömölkön rendeznek 2008. január 9-én. A csapat minden ellenfelét magabiztosan győzte le és jutott a fináléba. Vasárnap aztán Sárváron szerepeltek a Nádasdy Kupán. Ott a 4. helyet szerezték meg. Nem játszottak rosszul, csak a szerencse pártolt el a csapattól. Két meccsen is az utolsó 10 másodpecben kapott góllal mentett pontot az ellenfelük. Így csak a 4. hely volt elérhető a csapatnak.