TAO pályázat 2013Kettős tornagyőzelem a hétvégén

2008. március 03. 08:20:31  nyomtatási kép

Lentiben és Keszthelyen is torna győztes lett a Kék Sünik ULC

Két korcsoport is veretlenül lett torna győztes a hétvégén. Az U-11-es korosztály Lentiben, (1997-ben született gyerekek), az U-13-as korosztály Keszthelyen (1995-ben született gyerekek) minden mérkőzésüket megnyerve lettek torna győztesek. A kisebbek szombaton Lentiben vettek részt kupán, ahol minden ellenfelüket magabiztosan verték meg. Tizenkilenc gólt rúgtak és csak kettőt kaptak. A házigazda Lenti és a Hévíz csapatai szorították meg őket. Ezen a két meccsen is játszottak talán a legjobban. A siker értékét növeli, hogy betegségek és egyéb programok miatt tartalékosan játszottak a gyerekek és kisebb korosztályos (1998-1999-ben született) gyerekeket is pályára kellett küldeni a mérkőzéseken. Nem okoztak csalódást ezek a gyerekek és felvették a nagyobbak ritmusát. Hasznos tagjai voltak a csapatnak. A csapatból kiemelkedett Murai Gábor, Tóth Dávid, Tóth Benjamin, Tompa Dániel és Horváth Dominik játéka. A torna legjobb kapusa Tóth Benjamin, legjobb játékosa Tompa Dániel lett.

A csapat tagjai:

Tóth Benjamin, Tóth Dávid, Murai Gábor, Horváth Dominik, Németh Gergő, Veszprémi Bence, Tompa Dániel, Makai Alex, Horváth Patrik, Gaál Dávid, Háder Adrián és Sály Péter voltak.

Az U-13-as korosztály Keszthelyen minden mérkőzését megnyerte és lett csoporgyőztes. A nyolc csapatos tornán a Tamási csapatát 2:0-ra (góllövők: Papp Adrián, Horváth Alfréd), Keszthelyt szintén 2:0-ra(góllövők: Horváth Alfréd, Papp Adrián), valamint a Nagykanizsát (Papp Adrián) góljával 1:0-ra verték. A három győzelemmel veretlenül jutottak a döntőbe. A döntőben a szombathelyi VAFA csapatát Lengyel Bence két találatával (bombagóljával) magabiztosan verték meg 2:0 arányban. A torna legjobb kapusa Szakály Dávid lett. Legjobb játékosa pedig Dedics Alex. A győzelem értékét növeli, hogy kapott gól nélkül nyerték meg a tornát.

A csapat tagja:

Szakály Dávid, Horváth Alfréd, Velekei László, Németh Kristóf, Papp Adrián, Lengyel Bence, Horváth Martin, Kövesi János, Dedics Alex és Lakics János voltak.