TAO pályázat 2013Új melegítőben a Kék Sünik ULC-ben focizó gyerekek

2008. március 05. 09:29:20  nyomtatási kép

Megkapták  az új melegítőket a kis focisták

 Lezajlott a beszerzés az egyesületben és új MITRE márkájú melegítőket kaptak a gyerekek a napokban. A négy évvel ezelőtt vásárolt melegítőket már elhasználták és néhányan ki is nőtték. A közel 900. 000 forintos beruházás egy részét a szülők finanszírozták (önrész), hisz a sportruházat a gyerekeké marad. Egy részét a Zalaegerszegi TE támogatásából (együttműködési szerződés alapján), egy részét  szponzorok segítségével, valamint egyesületi segítséggel fizette ki az utánpótlás egyesület. Az óvodásoktól a serdülő csapatig kiosztott közel 90 db melegítőt már használják is a gyerekek és több hétvégi tornán már abban jelentek meg. 

A MITRE márkájú szép és jó minőségű melegítőkkel teljes lett a felszerelése az egyesületben focizó gyerekeknek, hisz színben hozzáillő MITRE sporttáskát is kapott már mindenki. Így joggal mondható el, hogy a Kék Sünik ULC-ben focizó gyerekek nem csak ügyesek ebben a sportágban, hanem jól is néznek ki, igazi közösséget alkotva.A melegítők mellé multifunkciós (labdatartós, cipőtartós) MITRE utazótáskákat is kapott az egyesület, ami nagyban megkönnyíti a csapatoknak a szerelések utaztatását, szállítását a tornákra, kupákra és a hamarosan kezdödő bajnoki küzdelmekre.

Az új csapatképek már az új melegítőkben készültek a gyerekekről és a csapatokról .(A többi fotó a képgalériában talákható.)

 

 

 

 

 

 ÓVODÁSOK                                             1999-2000                                

 

 

 

 

 

1997-1998                                              1995-1996

 

 

 

 

 

SERDÖLŐ CSAPAT                                    MINDENKI KÉK SÜNIS