TAO pályázat 2013Döntetlen a rangadón

2008. április 21. 12:03:32  nyomtatási kép

Jól szerepeltek a csapatok a Kölyök-Ligában

Jól szerepeltek a korosztályos csapatok a kölyök-Ligában. A 2000-es születésű gyerekek (U-8) Veszprémben Ajkát 4:0, Celldömölköt 3:1 arányban verték meg. A rossz időben, viharos szélben játszott találkozókon aztán a hazai Veszprém csapatától és a Pápa csapatától szenvedtek vereséget. a csapatból kiemelkedett Gelányi József és Vargovics Tamás teljesítménye.

Az U-11-es (1998) Szombathelyen lépett pályára ugyanebben a sorozatban. A betegségek és egyéb rendezvények miatt tartalékos csapat nagyon jól játszott ezen a napon. Megverték az Ajkát, a Rába ETO-t, a Ménfőcsanak együttesét. Balszerencsés góllal kaptak ki a Lurkótól és a Győri Dózsától. A csapatból kiemelkedett Tóth Dávid, Sály Péter, Németh Gergő, Horváth Dominik és Péter Ábrahám játéka.

A serdülő bajnokságban rangadót játszott a Kék Sünik ULC-AVIA csapata. Idegenben a Rábatótfalu ellen kellettt helytállni. Vereség esetén elveszett volna a bajnoki cím elérésének esélye. Ráadásul a Rábatótfalu megelőzte volna a körmendieket. A viharos szélben lezajkott találkozon igazságosnak mondható döntetlen (1:1) lett a végeredmény.

 

RÁBATÓTFALU - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

1:1 (1:0)

Kék Sünik ULC:

Szakály-Nagy-Pránder-Gampel-Gergely-Francz-Vilics-Makai-Fenyvesi-Horváth-Pesti.

Csere:

Hegedűs, Doktor.

Jók:

Gampel, Vilics, Francz, Nagy.

Góllövő:

Vilics Bálint (büntetőből)