TAO pályázat 2013Diákolimpia megyei döntő Körmenden, német túra

2008. május 07. 09:38:25  nyomtatási kép

Németországba utazik az egyesület közel egyhétre

Az 1999-2000-ben ( U-8, I. korcsoport ) született gyerekek megyei diákolimpiai döntőjére Körmenden kerül sor 2008. május 9-én ,pénteken 9 órakor a körmendi labdarúgó pályán.

A Kék Sünik ULC-re épülő Kölcsey Utcai Általános Iskola csapata is bejutott a megyei döntőbe. A hat csapatos mezőnyben a gyerekek megpróbálják a legjobb eredményt elérni, hisz a megyei bajnok utazhat Vas megyét képviselve az országos döntőre Fónyodligetre május végén.

Németországba utazik az egyesület 32 kisfocistája 2008. május 10-én. A Neckar-Odenwald járásban (Stuttgart mellett) található Buchen-Waldhausen település és sportegyesület vendégei lesznek a gyerekek. Az ottani egyesület az idei évben ünnepli a fennállásának 80. évfordulóját. Erre hívták meg az utánpótlás egyesületet. Több mérkőzést is játszanak a gyereke és természetesen jut idő az ottani emberek, tájak, városok, szokások megismerésére. A csapat szombaton hajnalban kel útra és csütörtökön május 15-én érkezik majd haza Buchen-Waldhausenből.

Celldömölkön veszrészt nemzetközi tornán az U-8-as (1999) korosztály május 12-én hétfőn. reméljük, hogy a 10 csapatos mezőnyben sikeresek lesznek majd a gyerekek.