TAO pályázat 2013Vereség és győzelem

2008. május 23. 10:26:07  nyomtatási kép

Győzelemmel fejezte be a bajnokságot az U-13-as korosztály

Két mérkőzést is játszott az U-13-as (1995) csapat és befejezte az idei évi bajnoki küzdelmeket. A Haladás VSE hazai pályán Körmenden verte a Kék Sünik ULC 5:0 arányban. Sajnos a gyerekek nagyon görcsösen játszottak, hisz a bajnoki cím is  tétje volt a mérkőzésnek A csapat még nem pihente ki a németországi túra fáradalmait, ráadásul a szombathelyi társaság a kiemelt bajnokságban szereplő alakulatával érkezett a mérkőzésre. Így esélye sem volt a körmendi csapatnak.

Szerdán aztán Vasváron már jobban játszottak a gyerekek és magabiztos játékkal 8:1 arányban nyertek idegenben. A Celldömölk és a Haladás hátralévő mérkőzéseitől függ a csapat helyezése, hisz akár bajnok is lehet. De a 2. hely és a 3.hely is benne lehet a kalapban. Egy biztos mindenképpen dobogós a társaság.

Vasvár-Kék Sünik ULC

1:8 (0:5)

Kék Sünik ULC:

Szakály-Dedics-Kövesi-Kis-Nemes-Horváth M.-Lengyel-Gampel-Balogh-Horváth A.-Hegedűs-Doktor.

Csere:

Papp, Lakics, Tóth B., Németh K., Bedics.

Góllövők:

Szakály (2), Hegedűs (2), Doktor, Horváth M., Horváth A.,Bedics. 

 

Gazdag program vár hétvégén a gyerekekre, korosztályos csapatokra. A serdülő csapat a Körmendi FC-vel játszik Körmenden bajnoki mérkőzést szombaton 10 órai kezdettel. A serdülő csapat előtt továbbra is a bajnoki cím a tét. Ezért mindenképpen nyerni kell ezt a találkozót is.

Az óvodások Szombathelyen vesznek részt egy nagy tornán vasárnap 9 órától a Sugár úton található sportpályán.

Az U-9-es korosztály( 1999) Kőszegen szerepel az U-11-es (1997) csapattal együtt. Mindkét csapat 9 órakor kezd Kőszegen.