TAO pályázat 2013


Országos döntő, bajnoki és kupagyőzelem

2008. május 26. 08:02:51  nyomtatási kép

Az óvodások is pályára léptek a hétvégén.

Az óvodások is pályára léptek Szombathelyen a Sugár úton rendezett nagyszabású labdarúgó tornán. A gyerekek elöszőr játszottak 5+1-ben kézilabdakapura, kapussal. Nagyon jól átálltak a gyerekek. Igaz az első meccsen még keresték a helyűket és nagyon izgultak. Ennel ellenére nem okztak csalódást. A gyerekek kétszer győztek, egy döntetlent játszottak és kétszer kikaptak. Játszottak a ZTE-vel, a Rába ETO-val, a Lurkóval, a Dalnoki Labdarúgó Akadémiával és a Celldömölk csapatával is. Minden óvodás gyerek a tudása legjavát nyújtotta, de kiemelkedett Péter Tibor, Varga Bence, Dobos Joel és  Balogh Jácint játéka.

Fonyódligeten rendezik az I. korcsoportos (1999 ) országos döntőt. A 19 megyei győzet mellé a budapesti győztes kapcsolódi 20. csapatként. A cspatokat négy öt csapatos csoportba sorsolják kiemelés nélkül. A csoport első 2 helyezettje jut a legjobb nyolc közé, ahol már az egyenes kiesés alakítja ki a  végső sorrendet. Az országos döntő május 28-30-ig tart.

A III. korcsoportos gyerekek (1995) Celldömölkön játszák május 27-én a diákolimpiai megyei döntőt. A hat csapatos döntőben szeretnének jól szerepelni a gyerekek és legalább éremmel hazaérkezni. 

Kőszegen szerepeltek a korosztályos csapatok. Az U-9-es korosztály (1999 ) a 3. helyen végzett, míg az U-11-es korosztály (1997) a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A serdülő bajnokságban a Kék Sünik ULC-AVIA a Körmendi FC-vel játszott bajnoki mérkőzést a hétvégén és a második félidei könnyed játékával 6:1 arányban nyert. A csapat az utolsó forduló előtt még mindig harcban álla bajnoki címért. A szombati mérkőzésen a serdülő csapat játékosainak zöme nem volt , hiszen osztálykirándulások miatt hiányoztak 9-en a csapatból. Ennek ellenére biztos lett a győzelem a városi rivális ellen. Az utolsó fordulóban a Vasi Foci Akadémia lesz a Kék Sünik ULC -AVIA ellenfele a bajnokságban. A mérkőzés május 31-én szombaton 10 órakor kezdődik Magyarszecsődön.

KÖRMENDI FC-KÉK SÜNIK ULC-AVIA

1:6  (0:0)

Kék Sünik ULC:

Szakály-Kis-Nemes-Dedics-Horváth M.-Kövesi-Horváth A.-Lengyel-Francz-Nagy-Doktor-Velekei.

Csere:

Horváth D., Tompa, Törő, Bedics, Papp.

Góllövők:

Nagy Máté, Bedics Dániel, Törő Tamás, Horváth Dávid, Szakály Dávid (11-es), Francz.