TAO pályázat 2013


Megyei második a serdülő csapat

2008. június 13. 08:32:00  nyomtatási kép

Tornagyőzelem Celldömölkön

A Kék Sünik ULC-AVIA serdülő csapata második helyen végzett a megyei serdülő bajnokságban. A szentgotthárdi csapat mögött 2 ponttal maradt el a bajnoki címért folytatott küzdelemben. A helyezés azért is értékes, mert a bajnoki csapatban is és a többi alakulatban is főleg ifikorú focisták játszottak. A körmendi alakulatban pedig csak serdülő korú labdarúgók léptek pályára. Az egyesület a 2. hellyel jogot kapott arra, hogy a Bajnokok Tornáján június 15-én ,vasárnap Szombathelyen a Haladás Stadionban megmérkőzzön a Haladással, a Kőszeggel és a Szentgotthárd csapatával. A  Kék Sünik ULC-AVIA a Kőszeg -Simaság csapatával játszik. Ha nyer a döntőben a másik két csapat mérkőzésének győztesével mérkőzik a Bajnokok Tornája győztesi címért.

Egyben elbúcsúztatta az egyesület azokat a gyerekeket, akik más egyesületekben folytatják tanulmányaik és labadrúgó pályafutásukat. Hegedűs Martin a Haladás , Francz Dominik, Makai István és Gampel Martin előreláthatóan a ZTE játékosa lesz. Pránder József " Tanár Úr" pedig "kiöregedett" a csapatból és nagy sajnálatunkra abbahagyja a labdarúgást. Józsi 11 évig volt az egyesület labadrúgója. Mindenkinek a továbbik pályafutásához sok sikert kivánunk az egyesület nevében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celldömölkön tornázott az U-8-as korosztály (1999) született gyerekek csapata. A vasárnap délelőtti tornán a gyerekek veretlenül lettek elsők. A torna legjobb játékosának Vargovics Tamást választották a csapatok edzői.