TAO pályázat 2013


Óvodás foci toborzó

2008. augusztus 29. 19:47:14  nyomtatási kép

Indul az óvodás foci

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy középső és nagycsoportos óvodás korú gyermekének - akár fiú, akár lány - lehetősége nyílik arra, hogy szervezett, játékos formában megismerkedjen a labdarúgás alapjaival, rejtelmeivel.

Fő célunk, hogy ezen 5-6 éves kis nebulók kulturált körülmények között, szakemberek segítségével ismerkedjenek meg ezen sportágak titkaival.

A teljesen önkéntes alapon szerveződő tevékenységek - terveink szerint minden héten két alkalommal - nyújtanak lehetőséget a világon is népszerű labdajátékok gyakorlására. A foglalkozásokat Kutasi Tibor vezeti, melyeket a Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben és a Szent László Rendészeti Szakiskola sportcsarnokában, illetve a körmendi sporttelep füves és műfüves pályáin tart. ( Az évszakoknak megfelelően és az időjárástól függően.)

1996. szeptemberétől az 1-2. osztálytól felmenő rendszerben foglalkozunk a gyermekekkel. Az ebben az évben kezdett gyerekek már egyesületi formában találkozhatnak a labdarúgással. A kis focista gyerekek nagyon sok szép sikert értek el az elmúlt években. Bízunk benne, hogy a most jelentkező fiúk, és lányok is megtanulva ezen sportág alapjait a jövőben szép perceket szereznek majd szüleiknek, a városnak.

A foglalkozások szeptember 8-től (hétfő, 16. 30) kezdődnek a Kölcsey iskolában.

A részvétel díja: 2000 Ft/félév.

Kérjük, ha gyermekének biztosítani szeretné ezt a lehetőséget, a jelentkezési lapot kitöltve adja le szeptember 5-ig (péntek) az óvoda vezetőjének. (A jelentkezési lapokat is itt lehet kérni!)