TAO pályázat 2013Biztos idegenbeli siker

2008. szeptember 25. 08:19:46  nyomtatási kép

Nagy budapesti tornán az U-11-es korosztály

 

Szép sikert ért el az U-13-as korosztály Vasváron bajnoki mérkőzésen. Az első félidőben még akadozott a gépezet, de a 2. játékrészben csak a körmendi csapat volt a pályán. Remekül játszottak és ez gólokban is megmutatkozott. Föleg Lengyel Bence, Bedics Dániel, Horváth Alfréd, Dedics Alex és Sárközi Róbert volt elemében. Bedics Dániel végre megtalálta góllövő cipőjét és rögtön klasszikus mesterhármast rúgott. Külön öröm volt Horváth Dominik bemutatkozása, aki nagyon jól játszott fiatal kora ellenére és gólt is lőtt.

VASVÁR-KÉK SÜNIK ULC-KÖRMENDI FC

0:5  (0:1)

Kék Sünik ULC:

Tóth B.-Dedics A.-Sárközi R.-Horváth M.-Németh K.-Lengyel B.-Horváth A.-Wágner B.-Törő T.-Bedics D.-Velekei L.

Csere:

Farkas Á., Lakics J., Horváth D., Tuboly M.

Góllövők:

Brdics Dániel (3), Lengyel Bence, Horváth Dominik.

Jók:

Lengyel Bence, Horváth Alfréd, Bedics Dániel, Sárközi Róbert, és Dedics Alex

------------------------------------------------------------------------------

A serdülő bajnokságban újabb rangadót játszik a Kék Sünik ULC-AVIA csapata. A Rábatótfalu együttese lesz szombaton hazai pályán az ellenfél. A rangadó 9 órakor kezdődik Magyarszecsődön.

A Kölyök-Ligában az U-9-es (2000) korosztály Szombathelyre utazik vasárnap délelőtt. Nehéz mérközésekre van kilátás, hiszen jó csapatok vannak a ligában. A mérkőzések 10 órakor kezdődnek a LURKÓ UFC pályáján.

Az U-11-es korosztály (1998) gyerekek Budapestre utaznak szeptember 27-28-án. A 2. CORDIAL HUNGARY Labdarúgó Tornán szerepelnek. A 32 csapatos mezőnyben felvonulnak az ország kiemelkedő korosztályos csapatai. Reméljük nem okznak csalódást a gyerekek. A csapat már péntek délután elutazik a fővárosba.