TAO pályázat 2013
Egy győzelem, egy vereség az őszi bajnoki végjátékban

2008. november 15. 16:43:40  nyomtatási kép

Az U-13-as korosztály elbukta a rangadót

Sajnos az U-13-as korosztály nem bírta el az esélyesség terhét és kikapott Szombathelyen a Vasi Foci Akadémia elleni rangadón. Pedig egy döntetlennel is őszi első lehetett volna a csapat. Hiába támadta végig a mérkőzést a körmendi alakulat, az első percekben bekapott lehetetlen gól rányomta a bélyegét a további játékra. A gyerekek nagyon rosszul fociztak. Nem sikerültek az átadások, rossz döntéseket hoztak és sokszor nem tartották be a megbeszélt edzői utasításokat. Így csak vereség lehetett a vége mérkőzésnek. Jól játszó gyerekeket nem tudunk kiemelni. Csak az egymást alul múló játékost. Így Tompa Dani, Sárközi Robi, Bedics Dani, Velekei Laci és Horváth Martin is árnyéka volt önmagának. De a többiek is a tudásuk 10-20 %-át nyújtották. A vereséggel a második helyen várja a tavaszt a csapat.

 

VASI FOCI AKADÉMIA - KÉK SÜNIK ULC-KÖRMENDI FC

2:1 (1:0)

Kék Sünik ULC:

Tóth Benjamin-Sárközi Róbert-Dedics Alex-Horváth Martin-Tompa Dániel - Wágner Bálint - Lengyel Bence-Horváth Alfréd - Velekei László - Törő Tamás - Bedics Dániel.

Csere:

Lakics János, Németh Kristóf, Tuboly Martin

Góllövők:

Wágner Bálint

Jók:

senki

Rosszak:

mindenki

----------------------------------------------------------------------

A serdülő csapat viszont hozta a kötelező győzelmet Nemeskoltán. A bajnokság utolsó fordulójában nem igazán jó játékkal, de fegyelmezetten játszott a csapat. A győzelemmel valószínű, hogy őszi első lesz a társaság a bajnokságban. A mérkőzésen Fenyvesi Miklós újra két gólt szerzett. De Vilics Bálint is betalált. A két fiú magasan vezeti a góllövő listát a bajnokságban, megérdemelten. A serdülő csapat egy vereséget szenvedett a bajnokság őszi sorozatában és 10-szer győztesen vonult le a pályáról. Ez nem várt teljeítmény volt.

NEMESKOLTA-VASSZÉCSENY - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

1: 4 (0:2)

Kék Sünik ULC:

Tóth Benjamin - Berta Péter - Nagy Patrik - Lengyel Bence ( Horváth Martin ) - Dedics Alex - Horváth Dávid - Horváth Alfréd ( Nagy Máté ) - Vilics Bálint - Gergely János - Fenyvesi Miklós - Kis-Nemes Máté (Nemes Péter).

Góllövők:

Vilics Bálint, Fenyvesi Miklós (2), Gergely János

Jók:

Tóth Benjamin, Nagy Patrik, Gergely János, Dedics Alex