TAO pályázat 2013
Negyedik hely Tatán

2009. január 12. 11:55:42  nyomtatási kép

Tornák Szombathelyen

Nagyon jól szerepeltek az U-9-es (2000) gyerekek vasárnap a Tatán és Komáromban rendezett nemzetközi labdarúgó tornán. A csoportmeccseken még akadozott a játék, hiszen a 3 döntetlen mellett csak egy győzelmet szereztek. Az ellenfelek az Ajka ( 1:1, 0:0) és a Nagykőrös ( 1:1, 2:0) csapatai voltak. Így sajnos csak a második helyet szerezték meg a csoportjukban az Ajka mögött. A legjobb 12 közé azonban így is biztosan jutottak. Aztán innentől kezdve nagyon harcosan és jól játszottak a gyerekek. A Csepel csapatával kerültek össze az egyenes kieséses rendszerben. A gyerekek felnőttek a feladathoz és magabiztosan 2:0 arányban verték a pesti csapatot. A hármas döntőbe jutásért a a szintén fővárosi, az elmúlt évi győztes Főnix Gold csapatával kerültek össze. A nagyon jó mérkőzésen gólnélküli döntetlen született. Sajnos megint a büntetőrúgás lett a csapat veszte és 2:1 arányban alul maradtak a szétrúgásban. Így a nagyon előkelő negyedik helyet szerezték meg.

 Minden elismerést megérdemelnek a gyerekek, mert nagyon fegyelmezetten, harcosan  és néha nagyon jól játszottak.

A csapatból a képeken látható Vargovics Tamás, Nagy Valdemár valamint Szakasics Balázs, Holdosi Zsolt és Lakosi Dávid játszott nagyon jól. De kiemelkedően harcosan fociztak a fiatalabb gyerekek is. Balogh Jácint és Péter Tibike bebizonyította, hogy megállja a helyét az idősebb korosztályban is. Tibike egy szép gólt is rúgott.

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------

Vasárnap három korosztály utazik Szombathelyre. Az Iskolai Labdarúgó Szövetség rendezett torn keretein belül lépnek pályára a Haladás munkacsarnokban a megyei döntőn. A 2000-ben született gyerekek délelőtt, míg a az 1998-ban és az 1996-ban született gyerekek délután lépnek pályára.