TAO pályázat 2013
Tornagyőzelmek Vasváron és Körmenden

2009. március 15. 11:22:33  nyomtatási kép

Éremeső a hétvégén

Két korosztály is a dobogó legfelső fokára léphetett a hétvégén rendezett korosztályos tornákon. Körmenden a 7-8. osztályos gyerekek( 1994) tornagyőztesek lettek a Rendészeti Szakiskolában (reméljük nem lesz baj) rendezett tornán. A csapat veretlenül hozta a tornagyőzelmet.

Vasváron két korosztály is parkettre lépett szombaton. Az U-9-es (2000) korosztály szintén veretlenül nyerte meg a tornáját, kapott gól nélkül. A csapatból többen i kiemelkedően játszottak. Velekei László, Szakasics Balázs, Lakosi Dávid és Vargovics Tamás is jól focizott, de a többiek kitettek magukért.

Szintén itt a második helyen végzett az U-11-es korosztály (1998) . A csapat nagyon tartalékosan lépett pályára, hiszen többen betegek voltak, illetve más elfoglatságok miatt is voltak hiányzók. Ennek ellenére csak az első mérkőzésen szenvedtek vereséget a házigazdáktól. A további 4 mérkőzésüket megnyerték, így csak az egymás elleni eredmény miatt lettek másodikak a sorozatban. A csapatból Veszprémi Bence, Sály Péter, Dávid Nataniel és Tóth Dávid játszott átlagon felül.

Gratulálunk mind a három csapat játékosainak!