TAO pályázat 2013Felemás szereplés a 3. Cordial Cup Országos Döntőn

2009. szeptember 28. 09:35:29  nyomtatási kép

Döntetlent játszott a serdülő csapat idegenben

 Felemásra sikeredett a 3. Cordial Cup Országos Döntőn Budapesten az U-11-es (1999) korosztály szereplése. A sorsolás sem volt kegyes a csapathoz, hiszen mint utólag kiderült nagyon nehéz csoportba kerültek a gyerekek. Még a Budatétény ellen egy nyerhető mérkőzést adtak gólnélküli döntetlenre. Aztán a Nyíregyegyháza  és a Ferencváros ellen esélye sem volt a gyerekeknek. Így nem kerültek a felsőházba. Vasárnap aztán jobban játszottak a fiúk és néha nagyon szép dolgokat is csinálta. Míg a szombati napon motíválatlanul játszottak, addig vasárnap harcosan és néha jól fociztak.  A csoportunkból a Nyíregyháza és az FTC is a legjobb nyolc közé jutott. A Fradi a döntőig is eljutott. A harminckét csapatos országos döntőn így a 23. helyet szerezték meg. Ennek ellenére dicséret illeti a kicsiket, hiszen fiatalabb gyerekek is szerepeltek a csapatban és nem okoztak csalódást. A három napos rendezvényen nem csak a foci volt porondon. Volt idő megnézni a Ferihegyi repülőteret és a Budai várban is tettek egy kiadós sétát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( További képek az egyesület honlapján a képtárban találhatóak!)

Döntetlent játszott a megyei serdülő bajnokságban a serdülő csapat Nádasdon. Az ifi korosztályú ellenfél ellen bravúros döntetlent értek el a gyerekek. A nádasdi csapat végig vezetett a mérkőzésen. Horváth Martin három gólt rúgott a rangadón . Dicséret illeti érte.

NÁDASD - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

4:4 (2:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Dedics Alex - Bedics Dániel - Horváth Dávid - Horváth Alfréd - Horváth Martin - Doktor István - Törő Tamás - Velekei László.

 

Góllövők:

 

Horváth Martin (3), Öngól

 

Csere:

 

Lénárt Zoltán, Horváth Patrik, Lakics János, Németh Kristóf.