TAO pályázat 2013Bajnokik, Kölyök-Liga fordulók, NUPI

2009. szeptember 30. 08:24:54  nyomtatási kép

Elég szoros hét következik

Nagyon feszített tempótban fociznak a korosztályos csapatok a hét hátralévő részében. Az U-13-as (1997) csapat ma Körmenden 16 órai kezdettel a másik körmendi csapattal találkozik a Körmendi FC pályáján. A csapat szeretné folytatni az eddigi jó sorozatát és nyerni szeretne.

Az U-16-os serdülő csapat szombaton Magyarszecsődön 10 órai kezdettel a nagyon jó Vasvár csapatát fogadja. A mérkőzés nem lesz egyszerű, hiszen a vendégek nagyon jó erőt képviselnek és eddig veretlenek a bajnokságban. Ennek ellenére nem feltartott kézzel lépnek a körmendi gyerekek a pályára. Nyerni szeretnének.

A Kölyök-Liga sorozatban az U-9-es (2001) korosztály szombaton Szombathelyen lép pályára a 2. fordulóban. Reméljük gyűjtik majd a pontokat továbbra is. Az U-11-es (1999) korosztály vasárnap Kőszegre utazik ugyanebben a sorozatban. Reméljük ők sem okoznak csalódást.

Elkezdődik a Nemzeti Utánpótlás Intézet tornasorozata is. Az első állomás Körmenden lesz 2009. október 4-én( vasárnap).  A rendezvényen öt csapat vesz részt az három korosztályban, az óvodásoktól a 11 évesikig. A rendezvény 9 órakor kezdődik a körmendi focipályán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!