TAO pályázat 2013Vereség a rangadón

2009. október 05. 08:06:42  nyomtatási kép

Jól sikerült A NUPI első fordulója

Sajnos vereséget szenvedett a serdülő csapat a szombati rangadón. A vasvári cspat szinte az ifjúsági csapatával lépett pályára és ez meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Fizikailag elmaradtunk tőlük. Ennek ellenére a gyerekek nagyon jól játszottak és nem vallottak szégyent. Amíg bírták erővel nagyon szép dolgokat csináltak. A szezon egyik legjobb játékát nyújtották. Az életkori különbségeket és a fizikai erőt nem tudták a gyerekek kiegyenlíteni. Játékban felvették a versenyt a vasvári csapattal. A csaptból Horváth Martin,  Doktor István, Dedics Alex és Tompa Dániel játékát lehet kiemelni.

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - VASVÁR

 

2:5 (0:3)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Dedics Alex - Bedics Dániel - Horváth Dávid - Horváth Alfréd - Horváth Martin - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Dominik.

 

Góllövők:

 

Horváth Martin , Doktor István

 

Csere:

 

Lénárt Zoltán, Horváth Patrik, Velekei László, Németh Kristóf

 

Jók:

 

Horváth Martin, Doktor István, Tompa Dániel, Dedics Alex

 

A Kölyök -Liga sorozatban is két korosztály lépett pályára. Az U-9-es (2001) korosztály Szombathelyen két győzelmet is szerzett. Az U-11-es korosztály (1999) Kőszegen két győzelemmel és egy döntetlennel mutatkozott be.

 

Vasárnap az körmendi labdarúgó pályán közel 120 gyerek részvételével zajlott le az első NUPI torna. A jó időben rengeteg érdeklődő, szülő, hozzátartozó előtt folyó mérkőzéseken mind a három korosztályban a Kék Sünik ULC korosztályos csapatai lettek az elsők.