TAO pályázat 2013"Hurrászünet" Sportdélután fergeteges hangulatban

2009. december 21. 11:12:05  nyomtatási kép

Tornagyőzelemmel zárta az évet az egysület

Fergeteges hangulatban, ítéletidőben zárta az évet az egyesület a körmendi rendészeti sportcsarnokban december 19-én szombaton délután. A "Hurrászünet" Sportdélutánon a kisebb korosztályok vettek részt, a szülkeikkel és hozzátartozóikkal együtt. A gyerekek korosztályonként megmérkőztek egymással, majd minden korosztály a szülők ellen is parkettre lépett. Természetesen a szülők ellen a gyerekek vérre menő csatákat vívtak, hiszen nyerni szerettek volna ellenük. A nagyszerű hangulatú délutánon mindenki felszabadultan játszhatott. A rendezvény végén kölyökpezsgővel koccintottak a gyerekek az egész éves munka lezárasaként. A szülők természetesen mindenben partnerek voltak. (Csak az a "másnap" ne lett volna!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/További képek az egyesület honlapján a képtárban találhatóak. Az évzárók/"Hurrászünet" Sportdélutánban/

Tornagyőzelemmel zárta az évet az egyesület U-13-as korosztálya  Zalaegerszegen a Karácsony Kupa elnevezésű tornán. A nagy sportcsarnokban megrendezett tornán a gyerekek 100%-os teljesítménnmyel nyerték meg a hat csapatos tornát.

A fiúk nagyszerű játékkal rukkoltak elő. Az első mérkőzésen a Keszthely gárdáját 2:0-ra verték. Majd a további mérkőzéseken sem kaptak gólt. A ZTE gárdáit 1:0 és 2:0 arányban verték. A Zalaszentgrót (2:0) és a Lenti (1:0) csapatai sem jelentettek akadályt. A gyerekek közül Sály Péter (5 gól) és Tóth Benjamin nyújtott extra teljesítményt. De Horváth Dominik és Farkas Ádám is nagyszerűen játszott.

Gratulálunk nekik, megérdemelték a sikert!