TAO pályázat 2013Városi tévében az egyesület, adó 1 %

0000. x 00. 00:00:00  nyomtatási kép

Szombathelyen tornázik az U-13-as korosztály

Ma a városi tévé vendégeskedik az egyesületnél. A délutáni edzésen látogatja meg az egyesületet a média. A téli felkészülés és az eddig lezajlott tornákról fognak informálódni. De kiváncsiak az elkövetkező hetek , hónapok programjaira is és az egyesület életére is.

Szombaton,  2010. február 20-án az U-13-as korosztály Szombathelyen tornázik egy nemzetközi kupán. A Haladás rendez a munkacsarnokban nemzetközi labdarúgó tornát. A körmendi gyerekek a szlovák Dunaszerdahely , az osztrák Oberpullendorf és a Haladás egyik csapatával kerültek egy csoportba. Az első két hely jelenti a legjobb négy közé jutást, ahol keresztbejátszással döntik el a vegső helyezések sorsát.

 

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

 

A

 

 KÉK SÜNIK

UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ CLUB

 

 

 2000. májusában lett bejegyeztetve a cégbíróságon. Az egyesület célja, hogy 6-14 éves gyerekeknek biztosítson a labdarúgás sportágban olyan körülményeket, feltételeket / edzés, versenyzés, felszerelés, sporteszközök, pálya, csarnok, terem, stb./ , ahol szakképzett edzők, nevelők segítségével megismerkedhetnek e sportág alapjaival.

   Jelenleg a kis sportegyesületben közel 100 kis gyerek, 5 korosztályban kergeti a labdát napról napra. Az egyesület müködéséhez, az idei évtől Ön is segítséget nyújthat, ha adója 1 %-át a z egyesület javára fordítja.

 

   Amennyiban élni kíván ezzel a lehetőséggel és támogatni szeretné a nebulókat, akkor a gyerekek nevében kérjük tegye ezt meg!

 

Az utánpótlás egyesület hívatalos neve:                      KÉK SÜNIK ULC. KÖRMEND

Címe:                                                                                   Körmend, Kölcsey u. 12.   9900.

 

 

Adószáma:                                                               18890875-1-18

 

 

                                                   Köszönettel:

 

 

 

      Körmend, 2010. január 31.                                             Kék Sünik ULC vezetősége