TAO pályázat 2013Pazar győzelem a listavezető ellen

2010. április 30. 15:13:57  nyomtatási kép

Megyei 2. helyezett az U-11-es korosztály a Diákolimpia megyei döntőn

Pazar győzelmet szerzett a Kék Sünik ULC- AVIA serdülő csapata csütörtökön az elhalasztott bajnoki mérkőzésen Vasváron. A gyerekek felnőttek  a feladathoz és a Király SZE ellen mutatott rossz játékot és vereséget nagyszerű győzelemmel javították ki az eddig veretlen listavezető otthonában. Az első félidőben már 2:0 arányban vezett a hazai csapat, de a 2. félidőben aztán kimagasló játékkal fordítottak a gyerekek. Szinte az egész csapat tudása legjavát nyújtotta és egy percig sem hagyták magukat. Így újra versenyben maradtak a jó helyezésért.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

2:3  (0:2)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Dedics Alex - Bedics Dániel - Horváth Dávid - Kis-Nemes Máté - Horváth Martin - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Alfréd

 

Góllövők:

 

 Dokrtor István, Horváth Dávid, Horváth Martin

 

Csere:

 

 Horváth Patrik, Lakics János, Lénárt Zoltán Velekei László

 

Jók:

 

AZ EGÉSZ CSAPAT!

 

Szintén egy pici választotta el az országos döntőbe jutástól az U-11-es (1999) csapatát a Diákolimpiai Megyei Döntőn Celldömölkön. A csoportmeccseket mind megnyerték a Rum, a Répcelak és a Kőszeg csapat ellen. A legjobb négy között egy nagyon jó mérkőzésen a másik kőszegi együttest is megverték, viszont a mindent eldöntő mérkőzésen nem bírtak a jobb erőkből álló Haladásra épülő Zrínyi iskola csapatával így a második helyen végeztek.  A gyerekek minden elismerést megérdemelnek, hszen a tudásuk legjavát nyújtották. Főleg Dávid Nataniel, Péter Ábrahám, Veszprémi Bence, Velekei László és Vargovics Tamás játszott nagyon jól.

 

Az U-9-es (2001) korosztály szintén a megyei döntőben szerepelt a Diákolimpián. A Körmenden rendezett döntőn a kicsi gyerekek megijedtek a lehetőségtől és nem tudtak megfelelően koncentrálni. De az 5. helyezés is minden dicséretet megérdemel.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek az egyesület honlapján a képtárában találhatóak.