TAO pályázat 2013Sikeresnek mondható hét

2010. május 14. 08:16:58  nyomtatási kép

Újra nyert a serdülő csapat

Diákolimpiai selejtezőn 2:0 arányban nyertek a III. korcsoportos (1997) fiúk Szentgotthárdon, így ők vesznek részt a jövő héten Szombathelyen tartandó nyolc csapatos Megyei Diákolimpiai Döntőn. A csapatból Sály Péter, Tóth Benjamin és Makai Alex játéka volt kiemelkedő. A gólokat Sály Péter és Makai Alex szerezték.

Szerdán a körmendi Labdarúgó pályán rendezték a Somogyi iskola 35 évfordulójára rendezett nemzetközi Somyogyi Jubileumi Kupát. A IV. korcsoportos fiúk ( 1995) hullámzó teljesítményt nyújtottak, ennek ellenére a szlovéniai Lendva mögött a 2. helyen végeztek. Nagyon szép eredmény ez. Kis fegyelemmel és figyelemmel az első hely is elérhető lehetett volna.

Befejezte a Megyei Serdülő Bajnokságot a Kék Sünik ULC-AVIA korosztályos csapata. A gyerekek  tavasszal nagyon jól produkáltak és a 10 mérkőzésből 9 meccsen nyertek és csak egy találkozón szenvedtek vereséget. A gyengébb ősz után ez lehet, hogy elegendő lesz a Bajnokok Tornáját jelentő második helyhez. ( Ez függ még egy elmaradt mérkőzés eredményétől, Vasvár-Szentgotthárd) A csapatból többen is kimagaslóan játszottak a csütörtökön rendezett találkozón. Horváth Martin, Dedics Alex, Nemes Péter, Tompa Dániel is jól játszott, de jól védett Tóth Benjamin is.

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - EGYHÁZASRÁDÓC

 

3:0 (0:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Dedics Alex - Bedics Dániel - Horváth Dávid - Kis-Nemes Máté - Horváth Martin - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Alfréd

 

Góllövők:

 

 Dokrtor István, Horváth Martin, Velekei László

 

Csere:

 

Horváth Dominik, Lakics János, Lénárt Zoltán, Velekei László

 

 

Jók:

 

Dedics Alex, Nemes Péter, Horváth Dávid, Tompa Dániel, Horváth Martin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/További képek az egyesület honlapján a képtárban találhatóak./