TAO pályázat 2013Minden csapatunk dobogón végzett

2010. június 22. 15:02:04  nyomtatási kép

Nagyszerű szezonzárás Szentgotthárdon

Minden csapatunk dobogón végzett a VI. Hunyadi Kupán Szentgotthárdon a hétvégén. Az óvodások ( U-7) szombaton csak a szombathelyi Lurkó ellen nem tudtak nyerni. A többi mérkőzésüket magabiztos játékkal nyerték meg. A döntőben azonban vereséget szenvedtek a szombathelyi gyerekektől. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek. Főleg a kapuban most első alkalommal védő Bíró Bálint, a sok gólt vállaló Gyánó Kristóf, Tóth -Erdei Bálint és a rengeteget dolgozó, sok gólelőkészítő Vargovics Balázs játszott nagyszerűen. Bíró Bálint a torna legjobb kapusa címet is elnyerte teljesítményével. Az ezüstérem teljesen megérdelten került a körmendi gyerekek nyakába.

Az U-13-as (1997) korosztály is szombaton játszott. A gyerekek semmit nem bíztak a véletlenre és a csoportmeccseken is nagyon jól játszottak már. A döntőbe jutásért a hazaik ellen játszottak, ahol a rendes játékidőben 4:4-re végeztek. A bűntetőrúgásokat azonban megnyerték, így a döntőben a Lenti csapatával játszottak. Ezen a mérkőzésen aztán minden bejött és 10:0 arányban megnyerték a végjátékot, pazar játékkal. A tornagyőzelem mellé itt is a torna legjobb kapusának Tóth Benjamint vállasztották. Mellette Sály péter, Horváth Dominik, Sipos Marcell és Farkas ádám is nagyon jól játszott.

Vasárnap az U-9-es (2001) és az U-11-es (1999) korosztály játszott a jobb helyezésekért. A kisebbek a csoportmérkőzések során csak a Celldömölk csapatától kaptak ki, így "csak" a 3. helyért játszhattak Itt 1:0 arányban verték a Kőszeg csapatát és lettek teljesen megérdemelten harmadikak. A csapatból Szatmáry Norbert, Balogh Jácint, Péter Tibor és Varga Bence játszott nagyon jól. A torna legjobb kapusa Dobos Joel lett.  Az U-11-es korosztály a csoportmeccseken minden mérkőzésüket hozták a Pápa elleni döntetlen kivételével. Itt már lehetett látni, hogy a pápai csapat jó együttes. A döntőbe jutásért a szentgotthárdi csapat legyőzése nem okozott gondot. A fináléban aztán újra összekerült a Pápa együttesével a körmendi alakulat. Sajnos itt nem sikerült már  győzelem és itt is az ezüstéremnek örülhettek a gyerekek. Ennek ellenére le a kalappal a gyerekek előtt, mert ezen a tornán is nagyon jól játszottak. Az együttesből Sipos Marcell, Dávid Nataniel, Gelányi József, Németh Gergő és Vargovics Tamás játszott átlagon felül. A két napos tornán egy arany, két ezüst és egy bronzéremmel lettek gazdagabbak a gyerekek és az egyesület. Méltó zárása volt az idei sikeres évadnak.

 

 

 

 

 

 

 

/ További képek az egyesület honlapján a Képtár/ Tornák/ Szentgotthárd 2010 alatt találhatóak./