TAO pályázat 2013Remekül sikerült rajt az U-13-as bajnokságban

2010. szeptember 08. 07:49:54  nyomtatási kép

A U-11-es (2000) korosztály Szombathelyen tornázik hétvégen

Nagyon jól rajtolt az U-13-as csapat (1998) a megyei U-13-as bajnokságban. A gyerekek Vépen léptek pályára kedden. Már az első félidőben nagy előnyre tettek szert, amit a második félidőben még tovább növeltek. Főleg annak örülhettünk, hogy az első ízben pályára lépő fiatalabb generáció minden félelem és görcs nélkül focizott. (Pl. Veszpémi Bence, Velekei Bence) A mérkőzésen Sály Péter és Horváth Patrik nagyon jól játszott, de Sipos Marcell, Horváth Dominik és Veszprémi Bence is az átlagnál jobban játszott.

VÉP - KÉK SÜNIK ULC

 

2:11 (0:7)

 

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Tóth Dávid - Horváth Dominik - Sipos Marcell - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Velekei Bence - Rácz Richárd - Horváth Patrik - Sály Péter - Veszprémi Bence

 

Csere:

 

Horváth Dániel, Németh Gergő, Háder Adrián, Szőke Attila, Makai Alex

 

Góllövők:

 

Sály Péter (3), Horváth Patrik (2), Veszprémi Bence (2), Németh Gergő, Sipos Marcell,

Makai Alex, Gaál Dávid

 

Jók:

 

Horváth Dominik, Sály Péter, Sipos Marcell, Horváth Patrik, Veszprémi Bence

A 2000-ben született U-11-es korosztály szombaton ( 09. 11.)  a Haladás pályán vesz részt egy tornán a Grundball PFC szervezésében. A hatcsapatos tornán a Haladás, a Kőszeg , a BVSC, a Keszthely és a házigazda Grunball lesznek majd a gyerekek ellenfelei.

A Kék Sünik ULC-AVIA serdülő (U-16) csapata az elmúlt évi bajnokhoz utazik szintén szombaton bajnoki mérkőzésre. A találkozó 9 órakor kezdődik a vasvári labdarúgó pályán.