TAO pályázat 2013Döntetlen a rangadón

2010. szeptember 24. 08:27:49  nyomtatási kép

4. CORDIAL CUP Budapesten

Nagyszerű mérkőzésen igazságos döntetlent játszott a Kék Sünik ULC-AVIA serdülő csapata tegnap délután. A furcsa gólok mérkőzésén már a találkozó elején vezetést szereztünk egy kapus hibából. Aztán két elpaszolt labdából az ellenfél szerzett előnyt a félidő végére. A második félidőben gyors egyenlítés után, újabb súlyos egyéni hibák után alakult ki a végeredmény. A végén még megszerezhettük volna a győzelmet jelentő találatot, de kimaradt a lehetőség. A pontszerzés azért is értékes, mert a fiatalbb évjáratú serdülő együttesünk végig partiban volt az ellenféllel és továbbra is veretlen a bajnokságban. A csapatból Doktor István, Kis-Nemes Máté és Tompa Dániel játszott átlagon felül. Doktor Istán három gólja külön dicséretet érdemel.

KÖRMENDI FC - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

4:4 (2:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Horváth Dominik - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Lénárt Zoltán

 

Góllövők:

 

Dokrtor István (3), Kis-Nemes Máté

 

Csere:

 

Lakics János, Farkas Ádám, Sály Péter

 

 

Jók:

 

Doktor István, Tompa Dániel, Kis-Nemes Máté

Hétvégén Budapesten rendezik a 4. Cordial Cup elnevezésű 2 napos országos tornát. Az idei esztendőben a 2000. január 1. után született gyerekek vehetnek részt a tornán. (U-11) A körmendi gyerekek szombat délután kezdik a mérkőzéseket. A gyerekek a budapesti Dalnoki Akadémiával, a Csepellel és a békéscsabai hasonló korú utánpótlás együttesekkel került egy csoportba. Minden csoportból (8 csoport) az első két helyezett alakulat kerül a felsőházba. Reméljük ez sikerülni fog a gyerekeknek.