TAO pályázat 2013Hasznos budapesti torna

2010. szeptember 27. 09:22:33  nyomtatási kép

Bajnoki mérkőzések sorozatban

Hétvégén Budapesten szerepelt az U-11-es (2000) korosztály a 4. alkalommal kiírt Cordial Cup versenysorozatban. A torna nagyon hasznos volt a gyerekeknek, hiszen az ország minden nagyobb utánpótlás egyesülete képviselte magát. Hasznos volt mert, a találkozókon a gyerekek saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy nem szabad kishitűen, bátoralanul játszani. A hozzáállással, a küzdelemmel nem volt baj, de sokkal bátrabban, szinte " szemtelenül" kell jó értelemben játszani. Nem kell félni senkitől sem és végig nagy figyelemmel kell végig a pályán lenni. A gyerkek minden mérkőzésen partiban voltak a nagy nevű ellenfeleikkel, csak az a bizonyos vagányság hiányzott belölük. Az öt lejátszott mérkőzéből három mérkőzésen vezetésből maradtak alul. Ez biztató lehet az elkövetekző megmérettéseknél. Az újoncok is megtapasztalhatták, hogy nem kell félni senkitől sem és mindenki próbálja meg kihozni magából a legjobbat, amit alapból tud.

 

 

 

 

 

 

 

/ További képek az egyesület honlapján /Képtár/ Országos döntők/ 4. Cordial Cup 2010 alatt találhatóak/

Fotó: " Globális"

A héten mind a két korosztály pályára lép a korosztályos bajnokságokban. Az U-13-as csapat hazai pályán a Viktória FC ellen lép pályára. A mérkőzés szerdán ( 09. 27.) az alsóberki labdarúgó pályán lesz 16. 30-kor.

Az U-16-os serdülő csapat a Szentgotthárd vendége lesz az időjárás miatt elmaradt találkozón csütörtökön. A mérkőzés 16 órakor kezdődik a szentgotthárdi labdarúgó pályán.