TAO pályázat 2013Nem sikerült a pontszerzés

2010. október 08. 08:16:03  nyomtatási kép

Ausztriában az U-10-es korosztály, indul a NUPI

Nem sikerült a pontszerzés a hétközi fordulóban a serdülőcsapatnak. Váratlanul egy nagyon erős és fizikailag magasan a körmendi gyerekek fölé nőtt egyházasrádóci és balogunyomi keverék csapattal találta szembe magát az alakulat. Az első félidőben ennek ellenére egyenrangú ellenfelei voltak a hazai csapatnak a gyerekek. A második félidőben aztán nem sikerült semmi és sajnos az egyéni hibák is kijöttek és így eldölt a mérkőzés. A fizikai fölényt nem tudtuk ellensúlyozni és nem igazán játszottunk túl jól. Így elkerülhetetlen volt a vereség.

 

EGYHÁZASRÁDÓC-BALOGUNYOM - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

3:1 (0:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Horváth Dominik - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Sály Péter

 

Góllövők:

 

Bedics Dániel

 

Csere:

 

Lakics János, Lénárt Zoltán, Farkas Ádám, Horváth Patrik

 

 

Jók:

 

Doktor István

A hétvégén ( október 9,szombat ) az ausztriai Bisambergben vesz részt az U-10 -es korosztály egy nagyszabású nemzetközi tornán. A 16 csapatos mezőnyben a gyerekek az FC VIENNA, az FC BRÜNN és a GAK csapataival kerültek egy csoportba. Reméljük nem ijednek meg a gyerekek a nagynevű ellenfelektől és sikerrel szerepelnek majd.

Vasárnap ( október 10.) délelőtt 9 órakor a körmendi labdarúgó pályán elkezdődik a 2010-es őszi NUPI-USI sorozat. Itt lépnek először pályára majd az új óvodások alkotta csapatok is. Mellettük a 2002-ben és a 2000-ben született gyerekek mérik össze erejüket. A torna első versenynapján 6 egyesület csapatai vesznek részt a körmendi központ szervezése alatt. ( Nádasd, Vasvár, Körmend, Egyházasrádóc, Kék Sünik ULC, Magyarszecsőd)