TAO pályázat 2013Nagyon jól játszó U-13-as csapat

2010. október 14. 09:25:01  nyomtatási kép

Fényképek bisambergi és a NUPI tornákról

Nagyon jól focizott az U-13-as csapat a szerdai Vasvár elleni bajnoki mérkőzésen. A találkozó elején még kis félelemmel léptek pályára, de az idő haladtával egyre jobban belejöttek a gyerekek. Már az első félidőben sikerült három szép gólt elérni, így nyugodtan várták a folytatást. Itt sem okoztak csalódást és talán az idény legjobb játékával magabiztosan nyerték az idegenbeli rangadót, nagy gólkülönbséggel, teljesen megérdemelten. A csapatból mindenki kiemelkedően játszott, ezért az egész csapatot dicséret illeti.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 

0:7 (0:3)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Rácz Richárd - Horváth Dominik - Sipos Marcell - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Vargovics Tamás - Németh Gergő - Horváth Patrik - Sály Péter - Szakasics Balázs

 

Csere:

 

Horváth Dániel, Makai Alex, Szőke Attila,

Péter Ábrahám, Veszprémi Bence

 

Góllövők:

 

Sály Péter (2), Sipos Marcell (2), Horváth Dominik, Farkas Ádám, Vargovics Tamás

 

Jók:

 

Az egész csapat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Felkerültek az egyesület honlapjára az ausztriai Bisambergben rendezett torna fényképei. Szintén felkerültek a körmendi NUPI torna felvételei is. A képeket az egyesület honlapján a képtárban lehet megtekinetni a Képtár/ NUPI / Körmend 2010 NUPI és a Képtár/ Tornák/ Bisamberg 2010 címszó alatt. A fotókat Bíró Béla készítette.

Vasárnap 2010. október 17-én, az őszi NUPI torna második fordulója Egyházasrádócon lesz az ottani labdarúgó pályán. A mérkőzések kezdési időpontja reggel 9 óra. Mindenkit szeretettel várunk.

BISAMBERG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUPI 2010 ősz Körmend