TAO pályázat 2013Nem ment a játék a serdülő csapatnak

2010. október 25. 07:59:18  nyomtatási kép

Diákolimpiai selejtezők sorozatban, U-13-as bajnoki

Nem ment a játék a serdülő csapatnak szombaton a fizikailag jóval erősebb Rum ellen. Egyszerűen fejben nem voltak ott a gyerekek. Lassan, körülményesen játszottak és nem találták meg a ritmust. Főleg az első félidőben akadozott a gépezet. Sajnos ekkor már eldölt a mérkőzés súlyos egyéni hibák miatt. A második félidőben valamivel motiváltabbak voltak a gyerekek, de már pontot szerezni nem tudtak. sajnos vereség letta vége.

 KÉK SÜNIK ULC-AVIA - RUM

 

1:2 (0:2)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Horváth Dominik - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Sály Péter

 

Góllövők:

 

Bedics Dániel

 

Csere:

 

Horváth Patrik

 

 

Jók:

Horváth Dominik

A héten két diákolimpiai selejtezőre is sor kerül, ha az időjárás megengedi. Hétfőn a III. korcsoportos gyerekek  (1998/1999) próbálnak minél jobb eredményt elérni a körmendi Somogyi iskola és a Nádasd ellen. Kedden a pedig a legidősebbek (1996) lépnek pályára szintén a Somogyi iskola ellen. Mind a két nap 13. 45-kor kezdődnek a mérkőzések körmendi labdarúgó pályán. (Ha az időjárás megengedi.) 

Szerdán (10. 27.)  az U-13-as korosztály hazai pályán a Vép együttesét fogadja  15 órás kezdettel az alsóberki labdarúgó pályán.