TAO pályázat 2013Lezajlott a NUPI utolsó őszi fordulója

2010. november 02. 09:29:57  nyomtatási kép

Ismét győzött a serdülő csapat

A körülményekhez képest egész jó időben lezajlott a 2010-es NUPI őszi sorozat utolsó fordulója, amit Nádasdon rendeztek vasárnap délelőtt.  most is sok gyerek vett részt a tornán. most még az van hátra, hogy az edzők segítségével ki kell alakítani a körzetválogatottakat mind a három korosztályban. Reméljük, hogy a képességeik szerint kerülnek majd be a gyerekek és lesz benne jópár Kék Sünik ULC játékos is.

Szombaton végetért a megyei serdülő bajnokság is a szezonban. A körmendi ygerekek Rábatótfaluban léptek pályára és már az első félidőben magabiztosan fociztak és 8:0-ra vezettek. Aztán a 2. félidőben egy kicsit ráültek az eredményre, de izgalomra nem volt ok, hiszen majdnem kétszámjegyű lett a különbség. Főleg Doktor István, Tompa Dániel, Kis- Nemes Máté és Bedics Dániel játszott motíváltabban.

RÁBATÓTFALU - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

1:10 (0:8)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Nemes Péter - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Horváth Dominik - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Sály Péter

 

Góllövők:

 

Bedics Dániel (4), Doktor István (2), Sály Péter, Kis-Nemes Máté (2), Tompa Dániel

 

Csere:

 

Horváth Patrik, Lakics János, Farkas Ádám, Lénárt Zoltán

 

 

Jók:

 

Tompa Dániel, Doktor István, Bedics Dániel, Kis-Nemes Máté

Az U-13-as csapat szerdán (11. 03.) 15 órai kezdettel Szombathelyen a Király SZE ellen lép pályára. Reméljük, hogy kijavítják az itthoni gólnélküli mérkőzést és 3 ponttal térnek majd haza a gyerekek.