TAO pályázat 2013Szép búcsú a 2010-es esztendőtől

2011. január 03. 13:49:53  nyomtatási kép

Ausztriai tornával kezdi az új  évet az egyesület

A karácsonyi szünet előtt még két tornán vettek részt a korosztályos csapataink sikerrel. Hévízen az U-12-es csapat (1998) vett részt a hagyományos téli nemzetközi teremtornán. A gyerekek fokozatosan lendültek játékba és gond nélkül jutottak a legjobb négy közé, ahol a nagyon szép 3. helyet szerezték meg. A csapatból főleg Gelányi József játszott kiemelkedően. Igaz a többeik is kitettek magukért. A gyerekek nem játszottak igazán jó, de a csapategységgel hozták az eredményeket. Gratulálunk nekik!

Az U-13-as (1997) csapat a Zalaegerszegen rendezett Karácsony Kupán vett részt december 19-én. A gyerekek az elmúlt esztendőben megnyerték már ezt a tornát , így alanyi jogon vettek részt a megmérettetésen. A csapat felszabadultan játszott és újra tornagyőztes lett az a 2010-es esztendőben is. Így a vándorkupa újra visszakerült az egyesülethez. A tornagyőzelem mellett különdíjakat is elhoztak. Törő Tamás lett a torna legjobb játékosa, Horváth Dominik pedig a torna gólkirálya lett. nekik is szívből gatulálunk és további sikereket kívánunk nekik az új esztendőben is! 

A két tornától az egyesület honlapján a képtárban találhatóak fotók. Képtár/ Tornák alatt.

Az új esztendőt az egyesület az ausztriai Grazban kezdi 2011. január 8-án. Ezen a nemzetközi tornán az U-12-es korosztály (1999) szerepel majd a húsz csapatos mezőnyben. A körmendi gyerekek a a D csoprtban kaptak helyet a szlovén ND MURA 05, az Olympia Laibach, a horvát Cakovec és az osztrák SC Sollenau csapataival együtt. Reméljük sikerrel veszik majd az akadályokat.