TAO pályázat 2013


Országos döntőben a Kölcsey IV. korcsoportos fiúk

2011. január 13. 17:45:38  nyomtatási kép

Állva hagyták a megyét a körmendi gyerekek

Fantasztikusan játszott a Kölcsey Utcai Általános Iskola és AMO Kék Sünik ULC-re épülő IV. korcsoportos (1996) csapata a Futsal Diákolimpiai Megyei Döntőjében Bükön. A csütörtökön rendezett megyei döntőn a körmendi gyerekek a Véppel, a házigazda Bükkel és a Haladásban focizó gyerekekkel teletűzdelt szombathelyi Simon iskolával kerültek egy csoportba a selejtezőkön. Nagyon felnőttek a fiúk feladathoz, hiszen a a Vépet 2:0 arányban, a büki csapatot 4:1-re, míg a szombathelyieket sima 3:0-ra verték. Így a négyes döntőnbe jutottak. A döntőbe jutásért az Illés Akadémiára épülő Zrínyi iskolát szó szerint levérték 3:0-ra. A döntőben pedig a szentgotthárdi összevont oktatási iskolát magabiztosan verték 4:0 arányban. Fantasztikusan játszottak s gyerekek. Minden olyan elemet felvonultatták a játékban , amit méltán dicsértek a jelenlévő szakemberek. Technikásan és ötletesen és nagyon eredményesen fociztak. Néha bravúrokkat is bemutatatva.  Főleg Tóth Benjamin, Törő Tamás, Tompa Dániel, Velekei László és a sérülten is nagyszerűt nyújtó Papp Adrián játszott kiemelkedően.

Ez pedig az jelenti, hogy a körmendi gyerekek képviselik Vas megyét, Körmend városát és a Kölcsey iskolát az országos döntőben, teljesen megérdemelten. A 20 csapatos országos döntőt Zalaegerszegen rendezik majd 2011. február 5-6-án.

GRATULÁLUNK A GYEREKEKENEK!

A csapat tagjai:

Tóth Benjamin, Lénárt Zoltán, Törő Tamás, Tompa Dániel, Farkas Ádám, Horváth Dominik, Horváth Patrik, Horváth Roland, Velekei László, Papp Adrián. 

További képek az egyesület Honlapján a Képtár/ Országos, megyei döntők/ Futsal Megyei Diákolimpia Döntő 2011 alatt.

FOTÓ: " Old Kopeczky"