TAO pályázat 2013


Aranyos hétvége, nagyon jó játékkal

2011. február 14. 14:51:51  nyomtatási kép

Ötből három tornát nyertek a gyerekek

Öt tornán vettek részt a hétvégén a korosztályos csapataink. Szentgotthárdon és Szombathelyen is maradandót alkottak a gyerekek.  Szombathelyen az U-11-es korosztály (2000) magabiztosan nyerte a Grunball FC  tornáját. A Haladás II. csapatát Vargovics Tamás és Velekei Bence góljaival 2:1 arányban győzték le. Szintén 2:1 arányban verték a Haladás I. csapatát ( Gólok: Szakasics Balázs, Vargovics Tamás) A Grundball FC csapatát 8:1 arányban verték. (Gólok:  Vargovics, Szakasics, Velekei (2), Szatmáry (2), Vásárhelyi (2) . Az utolsó mérkőzésen már tornagyőztesként léptek pályára és itt vereséget szenvedtek a győri Üstökös ellen (3:4). A gyerekek nagyon jól játszottak és megérdemelten nyerték a tornát. Külödíjat Vargovics Tamás kapott teljesítményéért.

Ugyanez a korosztály másnap Szentgotthárdon lépett pályára és kapott gól nélkül , veretlenül nyerték meg a tornát. Nagyon fegyelmezetten és gólérzékenyen játszottak a fiúk. Négy győzelem mellett egy döntetlent játszottak és egyértelműen ők voltak a legjobbak itt is. Nagyon tetszetősen és eredményes fociztak. Gólkirályi címet itt Velekei Bence nyerte el. Mindenki nagyon jól focizott.

Szintén Szentgotthárdon lett tornagyőztes az U-9-es korosztály. Ők is kapott gól nélkül, veretlenül hozták le a tornát. Többen is nagyon jól játszottak. Így Varga Bence, Dihen Máté, Vargovics Balázs, Péter Tibor és Balogh Jácint is az átlagnál jobban focizott. Külön ki kell emelni Bíró Bálintot és Vargovics Andrást, akik szintén nagyon jól játszottak ezen a tornán. A gólkirály itt Balogh Jácint lett teljesen megérdemelten.

A legnagyobbak vasárnap délután (1997) léptek pályára. A betegségektől tépett társaság a nagyon szép 2. helyet szerezte meg. Ezen a tornán Sály Péter lett a gólkirály.

 A legkisebbek is szerephez jutottak ezen a hétvégén Szentgotthárdon ( U-8). A  2003/ 2004-es korosztályt viselte meg legjobban a betegséghullám. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek. A kezdeti megilletődöttség után már mutattak nagyon szép dolgokat is. Az óvodásokkal teletűzdelt korosztály végül az 5. helyen végzett. Külön kiemelni Tóth Zoltánt, Biró Bálintot, és Kocsis Botondot lehet játékáért. Gratulálunk nekik a csupaszív játékért.

További képek az egyesület Honlapján /Képtár/ Tornák/ Szombathely, Szentgotthárd 2011 alatt találhatóak.

Fotók: MINDEN SZÜLŐ, AKI SZERETI A FOCIT