TAO pályázat 2013


Döntetlen a megyei serdülő rangadón

2011. március 28. 09:10:07  nyomtatási kép

Rosszabb gólkülönbséggel 2. helyen az óvodások

Veretlenül, rosszabb gólkülönbséggel végzett Nádasdon a 2. helyen az óvodás korosztály pénteken délután. A gyerekek nagyon jól fociztak. Három győzelemmel kezdtek, majd az utólsó mérkőzésen döntetlent (2:2) játszottak a csákánydoroszlói csapat ellen.  Ez pedig azt jelentette, hogy valamivel rosszabb gólkülönbséggel a nagyon szép 2. helyen végeztek. Külön öröm, hogy a gyerekek nagyon fegyelmezetten fociztak. Sokat passzoltak és sok gólt rúgtak. csak így tovább, A csapatból kiemelkedett Vargovics András, Krajczár Martin, Nagy Dávid és Sály Gábor játéka.

Fotó: "Óvári Apuka"

/További képek az egyesület Honlapján /Képtár/ Óvodás foci/ Óvodás Torna Nádasd 2011 alatt találhatóak.

Döntetlen született a megyei serdülő bajnokság rangadóján szombaton délelőtt. A listavezető Vasvár ellen nehéz mérkőzést játszott a serdülő csapat. Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt. a második félidőben aztán Tompa Dániel találatával vezetést szerzett a hazai csapat. Az egész 2. félidőben magabiztosan játszottak a fiúk. Sajnos az utólsó percekben egy talált góllal  kiegyenlített a vasvári csapat. Így továbbra is kiélezett a bajnoki címért folytatott csatározás. A csapatból Tompa Dániel, Törő Tamás, Nemes Péter, Doktor István és Velekei László játszott átlagon felül.

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - VASVÁR

 

1:1 (0:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Lénárt Zoltán - Horváth Roland - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Nemes Péter - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Sály Péter

 

Góllövők:

 

Tompa Dániel

 

Csere:

 

Telek Richárd, Horváth Patrik

 

 

Jók:

 

Törő Tamás, Doktor István, Tompa Dániel, Velekei László, Nemes Péter